Content Creatie Facebook | Woeler

Contentpakket Facebook

Een foto-carrousel, een live-video, leuke stellingen, of een kijkje in uw keuken... Wij bedenken het allemaal! Content (maar ook mooie visuals) is key, daarom besteden wij hier veel tijd en aandacht aan.

€ 395,- per maand

Offerte aanvragen

  • Altijd een actief account

  • Vergroot de merkbekendheid

  • Extra traffic naar de site

De content voor op uw Facebook pagina schrijven wij naar aanleiding van de gekozen social media strategie tijdens het intakegesprek, uw maandelijkse input, informatie van uw website/shop en een maandelijks evaluatiemoment met uw persoonlijke marketeer. Het uitgangspunt van onze berichten is dat wij graag interactie of conversie realiseren en uiteraard inhaken op seizoenen en maandthema's.

Wij stellen strenge eisen aan de posts die wij voor onze klanten schrijven. Zowel qua type posts en wat het met uw doelgroep moet doen. Daarnaast houden wij rekening met uw huisstijl, bewerken wij uw foto's en zorgen wij voor mobielvriendelijke updates. Tot slot schrijven wij niet zomaar iets in de vorm van 1 regel en 1 simpele afbeelding. Het merendeel van onze updates is altijd in de vorm van een aansprekende opzet zoals een foto-carrousel, een canvas of een live-video. 


Profiteer van vele voordelen

Altijd een actief account

Heeft u het druk? Geen probleem. Ook in drukke tijden ondersteunen we u. We zorgen ervoor dat uw social media kanalen actief zijn door de fans en volgers continu te blijven informeren met actuele informatie over uw product of dienst.

Vergroot de merkbekendheid

De berichten die niet alleen steeds weer geliked en gedeeld/geretweet worden maar ook interactie uitlokken, zorgen voor een positief effect op uw (Google) ranking en vergroten uw merkbekendheid.

Extra traffic naar de site

Door in de berichten structureel naar uw website of webshop te verwijzen, zal het aantal bezoeken vanuit uw social media naar de website stijgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Chatbot

Dé ontwikkeling van 2018! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot.
Lees meer >

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zodat al uw marketingactiviteiten voorzien kunnen worden van professioneel fotomateriaal.
Lees meer >

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd het medium met de hoogste conversie. Laat Woeler je compleet ontzorgen door niet alleen social media, maar ook jouw nieuwsbrieven uit...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >