Pinterest borden onderhouden

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien repinnen of direct bekijken op de website.

Vanaf 0,- p/mnd

Offerte aanvragen

Pinterest uitbesteden aan Woeler

Als u bij ons een woon- of tuin&buiten cocktail afneemt, dan zit het opzetten en bijhouden van uw Pinterest kanaal er standaard in.

Wij zetten in de eerste periode van de samenwerking zo'n 4-6 borden op en vullen deze continue bij. Elke 2 weken vullen wij deze borden aan met zo'n 2 tot 4 pins. Door linkjes te verwerken in de pins genereren we extra traffic naar de website. Zo bouwen we samen aan uw eigen actieve online prikbord met geïnteresseerde volgers uit de doelgroep.

Waarom en voor wie Pinterest?

Het grote voordeel van Pinterest is dat je mensen bereikt die al actief op zoek zijn naar bepaalde producten. Bovendien kun je een enorm groot bereik creëren op Pinterest.
Pinterest is enorm geschikt voor branding. Andere doelen zijn het verstrekken van informatie, zorgen voor verkeer en zo voor leads. Bedrijven actief in de woonbranche, verzorgingsproducten, reisbranche, sieraden etc. zouden zich zeker op Pinterest moeten begeven.

Voorbeelden Pinterest borden

1 bord uitgelicht:

Alle moodboards:


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >