Rapportage

Marketing Rapportage

Periodiek ontvangt u van ons een rapportage die u direct inzicht geeft in de resultaten! De rapportage is een standaard onderdeel van onze social media strategy pakketten.

Vanaf 595,- Per maand

Offerte aanvragen

  • Jarenlange ervaring

  • Bespaar kostbare tijd

  • Uitgebreide analyse & rapportage

Meten is weten!

Uw persoonlijke community manager houdt u gedurende de samenwerking natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Maar eens per maand of per kwartaal (dit hangt af van het pakket wat u gekozen heeft) ziet u dit vertaald in een overzichtelijk rapport. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies naar welke onderdelen we moeten kijken. Voor jou als klant betekent dit dat je ontzorgt wordt en dat je veel tijd bespaart.

Onze pakketten

Wij bieden 3 pakketten aan. Hierin wordt u totaal ontzorgt op het gebied van social media strategie, content creatie en social advertising. Bekijk op de pakketpagina welk pakket er het beste bij u past.

Profiteer van vele voordelen

Volledig inzicht in groei en bereik

Dankzij rapportages blijf je, ondanks de uitbesteding van het social media kanaal, goed op de hoogte van de ontwikkeling van de voortgang van jouw pagina! Voor dit rapport brengen wij het berichtbereik in kaart en kijken we naar de groei van de pagina.

Zicht op de doelgroep

Een actieve online community is het eerste doel, maar daarna wil je als bedrijf ook weten wie de mensen eigenlijk zijn die jouw pagina volgen. Met de rapportage blijf je op de hoogte over de mensen die je pagina bezoeken. Of het mannen of vrouwen zijn en uit welke plaats ze vandaan komen.

Duidelijk en overzichtelijk

Wij stellen een op maat gemaakt rapport op met een duidelijke en logische structuur. Hierdoor hoef je zelf niet in ingewikkelde statistieken te duiken en lees je gemakkelijk wat de ontwikkeling van jouw pagina is.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >