Social media beheer door content creatie en campagnes | Woeler

Social media strategie

Haal meer uit uw online community! Ervaar online succes met de sterke combinatie van een social media strategie, content creatie en social media advertenties.

Vanaf € 595,- per maand

Offerte aanvragen

  • Jarenlange ervaring

  • Groeiende online community

  • Meer traffic naar de site

Social media beheer door Woeler

Zorgen dat uw naamsbekendheid stijgt en dat er over u gepraat wordt, dat is waar wij goed in zijn. Dit realiseren wij door de volgende lijn te hanteren:

1. Social media strategie

Een online community kan nooit succesvol worden zonder een passende social media strategie. En daar gaan onze social media strategen u bij helpen! Na een analyse van uw bedrijf, branche, concurrenten en doelgroep bepalen onze social media strategen welke mogelijkheden social media u te bieden heeft. Na de analyse weten wij namelijk welk kanaal het beste bij uw bedrijf past, hoe er gecommuniceerd moet worden, en welke social media campagnes we kunnen inrichten om uw doelgroep te bereiken. Social succes begint met de juiste strategie. Bent u ook klaar voor deze stap?

2. Content creatie

Ons team van ervaren contentmanagers schrijven vanuit het doel uw klant te enthousiasmeren en uiteindelijk aan te zetten tot het kopen van uw product. Samen zorgen wij ervoor dat er voortdurend (digitaal) over uw merk wordt gepraat.

3. Krachtige combinatie tussen organische berichten en ads 

Wij geloven in een combinatie tussen organische berichten en advertenties. Met voor de doelgroep leuke berichten maken wij van uw pagina een actieve social blog. Hierdoor zal er op de pagina veel interactie plaatsvinden en vergroten wij het organische bereik van uw berichten. Commerciële uitingen laten wij vooral terugkomen in advertenties. Dankzij een goede uitvoering van deze combinatie zijn wij in staat om uw bedrijf en producten goed onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

4. Social ad campagnes

Met advertenties kunnen we uw doelgroep met gerichte content benaderen. Ads zijn uitermate geschikt voor het verspreiden van een commerciële boodschap. In overleg met u bepalen wij de doelstelling van de advertentiecampagne en de doelgroep waar u het beste op kunt focussen. Met advertenties behalen wij voor u meetbare resultaten.

U kunt kiezen uit onder andere de volgende doelstellingen voor uw advertentiecampagne:

  • Vergroten van de naamsbekendheid
  • Verkrijgen van meer pagelikes
  • Genereren van directe conversie
  • Promoten van een lokaal bedrijf

Uitbesteding van uw social media pagina via Woeler heeft op zowel de korte als lange termijn een positief effect. Eerst zorgen we in korte tijd voor veel aandacht en naamsbekendheid, zodat u na de campagne tegen een veel grotere groep praat op uw eigen social media kanaal. Een blijvend resultaat dus.

Vraag een offerte aan

Naast het beheren en succesvol maken van uw social media pagina's, kunnen wij u online nóg verder helpen met onze perfect aansluitende diensten:

Met een sterke social media strategie, activerende content creatie en meetbare advertentiecampagnes boosten we uw social community. Wilt u ook een succesvolle community voor uw organisatie? Vraag een demo aan.

Offerte aanvragen

Profiteer van vele voordelen

Ervaring

Woeler bouwt voor meer dan 300 verschillende organisaties aan een succesvolle online community. Wat werkt wel? En wat werkt juist niet? Wij weten het. De ervaring is er, de erkenning ook.

Deskundig advies

Heeft u wel eens nagedacht hoe u uw volgers en klanten kunt activeren? Wij wel! Met een deskundig advies leggen onze social media experts uit hoe uw doelgroep op een effectieve manier wordt bereikt en geactiveerd.

Uw eigen social media expert

Zonder de hoge kosten van een marketingmedewerker krijgt uw bij Woeler een eigen social media expert. Hierdoor bespaart u veel tijd en kosten en profiteert u toch van de kennis en ervaring van een expert!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >