De kracht van Google Shopping - Woeler

De kracht van Google Shopping

De kracht van Google Shopping

Queens and Men (voorheen Koninklijk Goed) is een kledingwinkel in Alkmaar met drie vestigingen. Daarnaast heeft Queens and Men een webshop om de verkopen extra te promoten.

Keuze voor Google Shopping

Woeler ondersteunt Queens and Men via social advertising, Google Zoekadvertenties en sinds december ook via Google Shopping. Na het opzetten van de gehele feed, zijn wij begonnen met het adverteren via Google Shopping. Het grote voordeel van Google Shopping is dat mensen gericht in de koopfase zitten en zodoende ook direct al het product en de prijs zien. Hierdoor zijn deze mensen vaak al relevanter in vergelijking met zoekadvertenties. Combineer dit met de vaak lagere kosten per klik in vergelijking met zoekadvertenties en de kracht van Google Shopping is al snel duidelijk.

Resultaten

Hieronder per week de resultaten van 4 november tot 5 december van Queens and Men. In het blauw is de ROI en in het rood de totale omzetwaarde weergegeven. Het is duidelijk dat zowel de omzet (562%) als de ROI (82,9%) sterk zijn gestegen in de afgelopen weken.

Schermafbeelding 2020 02 04 Om 09 54 24

Natuurlijk is december altijd een erg goede maand. Daarom hebben wij de resultaten van december 2019 ook nog vergeleken met december 2018. De omzet is gestegen met 244% en het aantal transacties is gestegen met 300%. Tevens zijn de kosten gedaald met maar liefst 223%. Dit betekent dat de omzet sterk is gestegen van jaar op jaar, met zelfs een verbeterde ROI.

Meer weten?
Wilt u meer weten over succesvolle campagnes die perfect op elkaar én de website aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in.

Wat zou je graag van ons willen ontvangen?