Grote IT-Spot op Overstad | Woeler

Sharing is caring

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan en ontvang social media tips & tricks direct in uw inbox!

Gratis nieuws & tips


Grote IT-Spot op OverstadDe bouw start volgende week. Eind van dit jaar moet er al gewerkt worden in het 'grootste verzamelpunt van IT-, sales en marketingprofessionals in Noord-Holland Noord.' Het ontwerp is deze week gepresenteerd. Initiatiefnemers zijn de broers Tim en Chris Obdam, die vijftien jaar geleden voor zichzelf begonnen in het ouderlijk huis in -jawel- Obdam. Ze verhuisden een paar keer in en om het dorp en landen nu met hun uitdijende imperium in Alkmaar. Op Overstad om precies te zijn, tussen HAL25 en poppodium Victorie aan de Pettemerstraat.

Er komen straks tweehonderd vaste werkplekken in het pand en daarnaast nog eens dertig flexplekken. De Obdam-broers leiden inmiddels de bedrijven Betty Blocks (een applicatie-ontwikkelplatform), Woeler (social media) en online productontwikkelaar Holder, waar het allemaal mee begon.

De keus voor Overstad vlak bij het centraal station, is bewust, zeggen ze in een persbericht. "Er wordt vaak gezegd dat IT-professionals vooral in de Randstad wonen, maar in de regio Alkmaar wonen net zoveel mensen als in de stad Utrecht. Daar zitten heel veel goede, professionele krachten tussen die juist niét elke dag in de file willen staan en ver willen reizen." Er zijn niet alleen werkplekken, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Er komt een dakterras met open haard, een trapveld, een sportschool, een restaurant en een auditorium voor 'hack nights, meetups en conferenties'.

Lees hieronder het artikel van het Noord-Hollands Dagblad.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >