Advertentie boosters

Sharing is caring

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan en ontvang social media tips & tricks direct in uw inbox!

Gratis nieuws & tips


Investeren op het juiste moment

Als duidelijk merkbaar is dat een advertentie goed aanslaat kun je deze een extra zetje geven. Klanten met een combinatie- of Facebook advertising pakket krijgen van ons een standaard advertentiebudget en kunnen dit uitbreiden met een booster. Dit betekent dat - na uitgebreide A/B tests - wij op de best lopende advertentie(s) het volledige budget van een booster zullen zetten zodat je zeker weet dat je enkel voor resultaat zal betalen.    

De afgelopen maanden zijn er onder andere boosters ingezet voor Danenberg shop, Table du Sud en Robuuste Tafels. Allemaal met een ander doel én waardevolle resultaten. Danenberg shop 
Danenberg shop is leverancier van bouwmaterialen en fabrikant van aluminium kozijnen. Leads zijn waardevol, omdat hier nieuwe opdrachten uit kunnen komen. Daarom is er een booster “small” t.w.v. € 500 ingezet om extra leads te genereren. Met het standaard advertentiebudget waren er al veel leads verzameld en daadwerkelijke opdrachten gerealiseerd. Door de advertentie te optimaliseren en extra budget in te zetten zijn er maar liefst 26 leads verzameld, wat kan resulteren in 26 nieuwe opdrachten.   

Table du Sud
Table du Sud produceert en verkoopt handgemaakte unieke eettafels. De doelstelling van Table du Sud was het genereren van interactieve fans. Om dit te bereiken hebben we een leuke campagne opgezet en hiermee geadverteerd onder de doelgroep. Toen de advertentie zo goed liep, is er een booster t.w.v. € 500 afgenomen waarmee ruim 1000 extra fans zijn gegenereerd. Table du Sud heeft de bestaande community door deze booster flink kunnen uitbreiden.   

Robuuste tafels
Robuuste Tafels levert unieke tafels; op maat handgemaakt of direct uit voorraad. De booster M (€ 1000,-) is ingezet om het aantal clicks naar de website te verhogen. Het maandelijkse advertentiebudget werd hiermee verzesvoudigd. Het aantal websiteclicks is door het extra budget niet 6, maar 18 keer zo hoog geworden!   

Een booster is een investering waar je veel profijt van hebt. Bovendien; een investering die je pas maakt na bewezen succes. Het extra geïnvesteerde bedrag zal uiteindelijk worden terugbetaald in offerte aanvragen, nieuwe fans of websitebezoekers.        

Bekijk hier de mogelijkheden betreft booster pakketten: www.woeler.nl/diensten/online-advertising/

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >