Woeler | Online marketing bureau voor het MKB

Bewezen marketingcocktails voor het MKB

Onze marketeers - met kennis van uw branche - ontzorgen u compleet op het gebied van social media en online marketing. Dit realiseren wij met bewezen marketingcocktails voor bijna elke branche. Professionele marketing voor gestandaardiseerde prijzen!

Bekijk onze marketingcocktails

Gratis SEA-optimalisatie handboek

Benieuwd hoe u uw Google Ads campagnes moet optimaliseren? Download ons gratis ultieme handboek bomvol SEA-optimalisatietips.

Gratis SEA handboek aanvragen >

Website as a Service

Wij maken ook razendsnelle, state-of-the-art én betaalbare websites. Binnen 2 weken online en bovendien super gebruiksvriendelijk. Too good to be true? Lees dan snel verder!

Klantvoorbeelden en features >

Gratis social media scan

Benieuwd welke mogelijkheden social media voor u heeft of welke mogelijkheden u nu laat liggen? Wij brengen dit graag - met cijfers - voor u in beeld!

Gratis social media scan aanvragen >

Waarom marketingbureau Woeler?

  • Team vol marketing specialisten
  • Uw doelgroep gericht bereiken
  • Geen verrassingen, vaste lage kosten
  • Uw eigen marketingteam
  • Profiteer van jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in meerdere branches

Neem contact met ons op

"Wij zijn trots op de verkoopcijfers dankzij Woeler!"

We zijn niet alleen binnen een jaar met 25.000 fans gegroeid, maar ook de verkoop is in 2016 t.o.v. 2015 met maar liefst 74% gestegen. Dit is mede te danken aan de samenwerking met Woeler! Op naar een jarenlange en succesvolle samenwerking. 

"Converteren vanuit je eigen Facebook community, het kan!"

200 offerte aanvragen én meer dan 12.000 nieuwe fans na de eerste campagne! Door de dienst van Woeler hebben we een eigen Facebook community vol geïnteresseerde potentiële klanten die goed converteren.

"Door middel van Facebook advertising zorgt Woeler voor een continue stroom aan leads!"

In de eerste instantie was het doel om samen met Woeler een Facebookcommunity voor ons merk De Klussenier op te bouwen. Met meer dan 10.000 leden is dit gelukt! Daarna zijn we ons gaan richten op leadgeneratie. Woeler bereikt dagelijks onze doelgroep met behulp van Facebook advertising en zorgt hiermee voor een continue stroom aan leads.  

"Goede campagnes met positief resultaat"

Prima bedrijf. Inmiddels een aantal goedlopende campagnes draaien met een positief resultaat. Iedere maand een net rapport en advies voor de volgende maand. Je hebt er weinig omkijken naar en dat werkt super. Ga zo door.

"Toename in leads, websitebezoekers en fans"

Sinds 2014 verzorgt Woeler onze social media marketing naar volle tevredenheid. Dit resulteert iedere maand in een stevige toename in fans, bereik, nieuwe leads en bezoekers.

"Iedere maand een stijging in websitebezoek en aanvragen"

Onze samenwerking met Woeler is zeer prettig te noemen. Al enkele jaren helpen zij ons met het uitzetten van professionele Facebook content en advertenties. Daardoor zien wij ook iedere maand een stijging in websitebezoek en het aantal aanvragen voor meerdere filialen in Nederland. Erg tevreden dus!

Woeler, de online marketing partner voor MKB Nederland

Met onze dienst ondersteunen en ontzorgen wij u op het gebied van online marketing & website-optimalisatie. Wij beginnen met een analyse van uw huidige activiteiten en/of webshop. Als wij daarna voor u aan de slag mogen, rollen wij de activiteiten voor u uit en wordt u compleet ontzorgt. Samen met het team zorgt uw persoonlijke marketeer voor sterke content, mooie visuals en aansprekende advertenties. Meer weten?

Facebook en Instagram Advertising

Adverteren via Facebook en Instagram stelt u in staat heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken en helpt u daardoor...
Lees meer >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

Google Ads

Wilt u meer omzet, resultaat (sales / leads) en naamsbekendheid door middel van Google Ads? Wij kunnen uw bedrijf laten groeien door gespecialiseerde inzet van...
Lees meer >

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >