WaaS: Website as a Service

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen die uw webbouwer doet? WaaS is uw oplossing!

Vanaf € 100,- per maand

Offerte aanvragen

 • Binnen 4 weken online

 • State of the art

 • Geen webbouwer meer nodig

Als online marketeers weten wij als geen ander dat het hebben van een goed functionerende website een absolute ‘must’ is. Wij kunnen namelijk super goede campagnes op bijvoorbeeld social media en Google opzetten, maar als de website die achter de campagne zit niet goed functioneert, niet aantrekkelijk is of onprofessioneel overkomt dan converteren de websitebezoekers niet tot kopers. Dat is zonde van elke euro die u in online marketing stopt. 

Onze beloftes

 • Snelle lancering van de nieuwe website/webshop;
 • Wij kunnen bovendien eenvoudig uw huidige content overnemen;
 • Zéér gebruiksvriendelijk (een aanpassing of extra pagina heeft u zo gemaakt);
 • Super snelle laadtijden van de pagina’s;
 • SEO geoptimaliseerd qua techniek;
 • Geen torenhoge opstartkosten;
 • Geen facturen of verborgen kosten achteraf;
 • Vaste lage pricing per maand (voor veilige hosting, support, updates, features en het feit dat er geen webbouwer meer aan te pas hoeft te komen).

Klantvoorbeelden

Onze eigen website draait (nog!) niet op WaaS. There, we said it! Websites die wij wél hebben opgeleverd zijn:

Eenvoudig zelf uw website aanpassen

Wij hebben elk onderdeel alvast ontwikkeld. Denk aan de header, footer, diverse blokken voor op homepagina’s of andere landingspagina’s, vacature pagina’s, winkelmandje en check-out en nog tal van andere elementen die u nodig kunt hebben.

Dit betekent dat wij door het selecteren van deze onderdelen een website of webshop razendsnel kunnen opzetten. Vervolgens is elk element te wijzigen in opzet, lettertype, lettergrootte en kleur.

Dankzij de drag-and-drop builder kunnen we bovendien alle elementen eenvoudig van positie verslepen. En bovendien kunt ook u na de oplevering van de website nog werkelijk elk element op de website zelf eenvoudig aanpassen. Dus zonder tussenkomst van een webbouwer en met de garantie dat u geen fouten kunt maken. Kortom: een super gebruiksvriendelijke website met een unieke uitstraling! 

Download onze brochure voor meer informatie over de templates en drag-and-drop builder. 

Download hier de brochure

Pakketten en tarieven

U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Afhankelijk van de functionaliteiten waarover uw website/webshop moet beschikken bepaalt u dus zelf (of samen met de marketeer) hoe uitgebreid u uw website/webshop wilt hebben. Benieuwd naar de verschillende pakketten en bijbehorende tarieven? Download het overzicht door op 'pakketten en tarieven' te klikken. 

Pakketten en tarieven

Meer weten?

Wilt u meer weten over WaaS? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze marketingadviseurs Jeffry, Maarten of Pieter. Bel naar 0226-331444 of mail naar info@woeler.nl

Zorg dat uw website/webshop klaar is voor de toekomst! Kies voor een high-end, super eenvoudig aan te passen website of webshop van WaaS.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >