Succescases

10 jaar geleden zijn wij gestart met online marketing en bloggen voor de reisbranche. In de loop der jaren hebben wij onze ervaring uitgebreid in onder andere de woonbranche en natuurlijk de e-commerce branche. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring de ideale marketingcocktail samengesteld voor onze 4 key-branches. De inhoud en grootte per cocktail stemmen wij uiteraard volledig op jou af. Zo weet jij exact wat je maandelijks van ons kunt verwachten. Zelfs qua prijs aangezien deze altijd hetzelfde is. Geen verrassingen dus!

Wil je meer weten? Lees dan onze klantcases hieronder of laat jouw gegevens achter!

Succesvolle businesscases

De kracht van Pinterest Ads

Lees hier hoe wij door de inzet van Pinterest Ads mensen bereiken die inspiratie zoeken bij de inrichting van hun badkamer!

Meer online verkoop door in te spelen op de actualiteit

Met social advertising bereik je meer online verkoop door in te spelen op de actualiteit. Lees hier hoe wij dat voor onze klant Urban Bozz hebben aangepakt!

Geef jij Facebook een eerlijke kans?

Voor onze klant SUITE702 adverteren wij sinds juni 2019 op Facebook, waarbij conversies uiteindelijk de doelstelling is. In deze case lees je precies hoe wij middels een bewezen trechtermodel meer conversies genereren. Lees snel verder!

 

 

350.000 vertoningen voor nog geen euro per 1.000 vertoningen met Google Display Ads

Voor onze klant Thebalux hebben wij de focus gelegd op het bereiken van de juiste doelgroep en tevens het vergroten van de naamsbekendheid. Benieuwd hoe hoe wij dit hebben aangepakt? Je leest het hier!

Hoger conversiepercentage tegen lagere kosten per klik met Google Shopping

Door de inzet van Google Shopping hebben wij voor onze klant Said and Done een hogere omzet gerealiseerd die uit Google Ads komt. Benieuwd hoe? Bekijk het hier!

98 sollicitaties in 4 maanden

Succesvolle online marketingstrategie voor het werven van personeel. Lees hier de hele case!

Van e-mailmarketing naar Marketing Automation

Wij ondersteunen 123zonshop.nl met Marketing Automation. Benieuwd wat Marketing Automation is en wat het voor jou kan betekenen? Lees gauw verder!

Nieuwe, snellere ​en toekomstbestendige website voor Otto’s!

Zonder extra kosten koppelingen leggen en pagina’s toevoegen. Lees hier hoe!

Synergie tussen Google ads, FB ads en website

Lees meer over de synergie tussen een goede website, sterke Google Ads en aansprekende Facebook Ads.

Constante stroom kwalitatieve aanvragen via Google Ads

Voor Stalendeurenmeesters genereren wij een constante stroom aan kwalitatieve leads. Benieuwd hoe? Lees gauw verder!

De kracht van Google Shopping

Wij ondersteunen Queens and Men via social advertising, Google Zoekadvertenties en sinds december ook via Google Shopping. Benieuwd hoe? Lees gauw verder!

Waardevolle offerteaanvragen met Facebook leadcampagnes

Wil je weten hoe wij door middel van een Facebook leadcampagne een stijging van het aantal online offerteaanvragen hebben gerealiseerd? Je leest het hier!

Loyale fans, kwalitatieve proefritten en unieke branding

Voor onze klant Triumph Motorcycles hebben wij organische content gecombineerd met betaalde advertenties. Benieuwd naar wat dit heeft opgeleverd? Je leest het hier!

Benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.