Over ons uitbesteden? Online marketing bureau Woeler
Wij zijn Woeler

Een full service marketing bureau uit Alkmaar. Full service betekent niets anders dan dat wij jou met de hele online marketing strategie kunnen helpen. Wij hebben social media specialisten, Google experts, Marketing Automation toppers en wij verzorgen state of the art websites en webshops.

Ons team

Mara de Lange

Operationeel directeur

Jeffry de Jong

Commercieel directeur

Britt Lunstroo

Projectmanager

Mark Kokkelkoren

Key account executive

Kelly Aalberse

Teamlead & online marketeer

Reinout Slinger

Teamlead & online marketeer

Rosa Knijn

Teamlead & online marketeer

Sven Tol

Online marketeer

Anoek Haisma

Online marketeer

Maiko Groot

Online marketeer

Laurens in 't Veld

Online marketeer

Bruno de Vries

Online marketeer

Natalie Ribo

Online marketeer

Nataliefotovierkant 1

Lorenzo Fioraliso

Online marketeer

Lorenzo Woeler marketing

Wessel Borst

Online marketeer

Wessel

Milo Al

Webbouwer

Milo

Rinus Verduin

Marketing stagiair

Rinus

Thimo Jongeneel

Marketing stagiair

Thimo

Maarten Pannekeet

Marketingstrateeg

Pieter Beijers

Marketingstrateeg

Carlijn Hekelaar

Business coach

Perry Hofman

Recruitment

Bart Stoop

Finance

Romy Waijboer

HR

Onze werkwijze

Branche- en resultaat gericht

Wij hebben ons de afgelopen tien jaar in een aantal specifieke branches ontwikkeld. Daarom spreken wij jouw taal en weten wij hoe jouw klanten zoeken en hoe de markt werkt. Dat betekent dat wij weten welke campagnes en kanalen wij moeten inzetten om resultaat te behalen.

Interdisciplinaire aanpak

Als wij jouw online marketing mogen aanpakken dan krijg jij een eigen team van specialisten. Om de lijntjes kort te houden heb je wel 1 vast aanspreekpunt. Daarnaast hebben wij bovendien een senior strateeg die samen met het team ervoor zorgt dat onze diensten altijd naadloos aansluiten op jouw bedrijf, ook bij eventuele veranderingen en seizoenen.

Onze visie

Professionele marketing voor gestandaardiseerde prijzen! Dit kunnen wij aanbieden doordat wij jarenlange ervaring en vele specialisaties verpakken in bewezen marketingcocktails.

Transparant

Geen (vervelende) verrassingen achteraf! Elke maand is jouw investering gelijk en weet je exact wat je van ons mag verwachten. Wij doen ook niet aan commissies op budgetten en wij zorgen uiteraard ook voor duidelijke rapportages.

Geschiedenis van Woeler

Tien jaar geleden zag Woeler het licht toen Facebook net opkwam en het online shoppen al een grote vlucht had genomen. In 2018 zijn we door onze sterke groei verhuisd naar een super tof pand aan de rand van het centrum van Alkmaar, samen met zusterorganisaties Betty Blocks en NaaS.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al campagnes hebt draaien of voor het eerst wil beginnen. In beide gevallen kunnen wij jou adviseren ondersteund met data en uiteraard ook een passend voorstel doen.