Zoekmachine marketing uitbesteden aan experts.

Search engine advertising zorgt voor direct resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes begin je direct aan jouw weg naar de top. Als full service marketingbureau helpen we je graag aan een vliegende start. Door de juiste manier van online adverteren kun je snel hoog staan in zoekmachines als Google of Bing. Onze slimme specialisten kunnen superspecifiek targeten op jouw doelgroep(en) en de kosten worden per klik, impressie of view berekend.

Welke onderdelen zijn er binnen SEA?

Google Ads

Met Google Ads, voorheen Adwords, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten!

Google Shopping

Google Shopping wordt gebruikt voor het promoten en verkopen van producten. De reclames bestaan niet alleen meer uit tekst. Aan de reclames zijn foto’s, beschrijvingen en prijzen toegevoegd. Ideaal voor webshops dus!

Google display

Met Google Display zorgen wij ervoor dat wij specifieke doelgroepen aanspreken door gerichte visuele ads in te zetten. Door middel van pakkende advertenties bereiken wij door inzet van ons Display Netwerk klanten met een brede interesse voor jouw dienst of product.

Bing ads

Door de inzet van Bing Ads bereiken wij jouw klanten beter en verbeteren wij ook je ROI. Dus ben je op zoek naar een zoekmachinemarketing kanaal dat aanvullend is op de andere kanalen? Dan is Bing zeker iets voor jou!

Succesvolle SEA campagnes

Constante stroom kwalitatieve aanvragen via Google Ads

Voor Stalendeurenmeesters genereren wij een constante stroom aan kwalitatieve leads. Benieuwd hoe? Lees gauw verder!

De kracht van Google Shopping

Wij ondersteunen Queens and Men via social advertising, Google Zoekadvertenties en sinds december ook via Google Shopping. Benieuwd hoe? Lees gauw verder!