Partners en accreditaties van Online marketing bureau Woeler

Onze trots

Wij zijn trots op onze partners en onze ruim 300 klanten. En extra trots op het feit dat klanten ons harde werk terugzien in resultaten.

Onze partners

Wij zijn bureaupartner van Meta. Dit betekent o.a. livechat ondersteuning, toegang tot de kennisbank en Analytische tools maar ook technische ondersteuning.

Als Google Partner helpen wij bedrijven optimaal gebruik te maken van alle opties die Google ons biedt.

Channable maakt feedmarketing vele malen sneller én effectiever.

Als Microsoft Partner helpen wij bedrijven optimaal gebruik te maken van alle opties die Microsoft ons biedt.

Een greep uit onze 350 klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

WARP Systems

“WARP Systems werkt sinds april 2020 met succes samen met Woeler. Onze Social Media kanalen zijn gegroeid en hiermee ook de offerte aanvragen en naamsbekendheid. Maarten heeft ons deskundig advies gegeven over Social Media, E-mail marketing en Google Ads. En Rosa staat met haar snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om campagnes te bedenken en in te regelen. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking en kunnen dit iedereen aanbevelen.” 

Metalbird

“We werken nu een paar jaar samen voor Metalbird Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ze helpen ons om de drie websites te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Ook helpen ze ons met SEO, SEA, adverteren op social media en het vinden van de juiste mix. Mond uit in goede resultaten. Op naar weer een mooi jaar samenwerken.”

Compofloor

“In 2020 zijn wij de samenwerking met Woeler gestart en hebben hierdoor onze naamsbekendheid en nog belangrijker: Het aantal aanvragen zien verdubbelen!! Naast een professionele partner ook een hele fijne club om mee samen te werken!” 

4×6 Sofa – Ellen (4×6 sofa)

“Erg tevreden over de samenwerking met Woeler. Via een trechter model zorgen zij voor veel kwalitatief verkeer en (staal)aanvragen via diverse advertentie kanalen“. Ellen (4×6 sofa)

TrapXpress

“Goed bedrijf wat een actuele kijk/kennis heeft op zowel Google en ook Facebook, maar ook korte directe lijnen waar door schakelen/communicatie zeer snel kan gaan. Ook een bedrijf wat goed met je mee denkt, zeker aan te bevelen”.

Bree’s New World

“Woeler is een toekomstgericht bedrijf met de marketingkennis van nu. Vriendelijke medewerkers die hun klanten actief ondersteunen. Fijne mensen daar in Alkmaar!”

Warp Metalbird Comopfloor 4x6 Trapexpres Brees