Nieuwe site nodig? Kies WaaS. Betaalbaar, schone code en dummyproof
Een nieuwe website binnen 3 weken

Toe aan een nieuwe website die niet na 2 jaar alweer vervangen moet worden? WaaS heeft geen houdbaarheidsdatum. WaaS heeft wel schone code en zit boordevol slimme functionaliteiten. Wij regelen de overstap!

Snel online

Wij hebben elk element alvast ontwikkeld. Denk aan de header en de footer, diverse blokken voor op de homepagina, productpagina's en andere landingspagina's, maar natuurlijk ook voor contact-, team- en vacaturepagina's.

Dit betekent dat wij door het selecteren van deze elementen, en de gebruiksvriendelijkheid waarmee je vervolgens vorm en inhoud geeft aan de pre-sets, een website razendsnel kunnen opzetten.

En omdat elk element vervolgens nog qua opzet, kleur, grootte en lettertype is te wijzigen, is elke website uniek.

Untitled Design 15

Gebruiksvriendelijk

WaaS Woeler gebruiksvriendelijk

WaaS is ontstaan uit twee basisprincipes:

1. Wij als bureau willen meer invloed kunnen uitoefenen op het resultaat van marketinginspanningen;
2. Onze klant mag niet langer afhankelijk zijn van een webbouwer wanneer het gaat om wijzigingen doorvoeren.

Dit laatste betekent dat het systeem supergebruiksvriendelijk moet zijn. Zo hebben we niet alleen pre-sets en kun je kiezen uit diverse opzetten, het kan ook gewoon niet stuk. Iets simpels als een FAQ is dus zo gemaakt, waarbij je bovendien zelf kunt bepalen hoe deze er uit komt te zien.

Formulieren op maat

In ons WaaS systeem kun je dus zelf pagina's, zelf nieuwe elementen en ook zelf formulieren toevoegen. Denk aan een nieuw offerte formulier of contactformulier. Je kunt er oneindig veel aanmaken.

Elk veld is in en uit te schakelen en ook de keuze tussen een veld verplicht maken en niet-verplicht is zo gemaakt. Bovendien kun je bezoekers vragen een voorbeeld toe te voegen. Zo maak je de verstuurde informatie nog waardevoller waardoor jouw follow-up ook beter zal zijn!

Anno nu mag "responsive" natuurlijk geen verkoopreden meer zijn! Dat is gewoon een must.

Stairz All Devices E1585218565414

Boordevol functies

WaaS Store locator

Bij ons betaalt u niet voor wat u niet nodig hebt. Het standaard pakket is super compleet voor 95% van de ondernemers. Features die we nog niet eerder hebben opgenoemd maar wel standaard zijn:

Store locator(s)
Scripts & pixels & spamproof mail
Documentbeheer (handleidingen downloaden)
Diverse koppelingen, oa met keurmerken

Add-on: Multi-language

Of je nu actief bent in 2 of 6 landen, met hetzelfde gemak pas je de website er op aan. Je kunt er voor kiezen de teksten zelf te vertalen, maar je kunt ook gebruik maken van de tools Google Translate of Deepl. Dit bespaart je veel tijd en bovendien kun je daarna alsnog handmatig wijzigingen aanbrengen.

Deze feature is op elk moment eenvoudig toe te voegen.

Mock Up Lbv 1 E1585297445595

Add-on: Productconfigurator

Boekingsmodule

Een productconfigurator stelt je in staat om de consument een maatwerk product zelf samen te laten stellen. Denk aan een maatwerktafel, maatwerkkeuken of deuren.

Je kunt zelf bepalen in hoeveel stappen men tot een product komt, bovendien kun je de stappen voorzien van foto. Daarnaast kun je er voor kiezen om aan de verschillende elementen een prijs te hangen.

De volgende stap voor de consument is een offerte aanvragen van hetgeen ze zelf hebben samengesteld. Dit maakt de product configurator tot een ontzettend goede landingscampagnes voor diverse campagne.

Enkele WaaS voorbeelden

Nieuwe website voor
Baars Topkeukens

Nieuwe website voor
XXL Boomstamtafels

Nieuwe website voor
Intercodam

Waarom WaaS?

Eindelijk een website zonder houdbaarheidsdatum
Nederlandse support + 24/7 ticketsysteem
1 vaste prijs per maand voor gebruik features, updates, onderhoud, pagina's en support
Nieuwe Google updates tbv SEO worden meteen doorgevoerd
Een website die nooit verouderd vanwege updates en doorontwikkeling
Superschone code

Genoeg van dure webbouwers? Genoeg van lastige systemen? Wij helpen met overstappen naar WaaS! Dan heeft u zonder gedoe maar vooral zonder uurtje/factuurtje een nieuwe website voorzien van schone code.

Meer informatie over WaaS?

Wil je binnen 3 weken een nieuwe website? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact op!

Waar wil je meer informatie over hebben?