Website uitbesteden? Online marketing bureau Woeler
Features website

WaaS bevat vele slimme elementen en de nieuwste technieken waardoor wij snel nieuwe websites kunnen lanceren. Maar WaaS staat ook voor gebruiksvriendelijkheid. En dit alles natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van Google: dus razendsnel én SEO geoptimaliseerd.

Snel online

Wij hebben elk element alvast ontwikkeld. Denk aan de header en de footer, diverse blokken voor op de homepagina, productpagina's en andere landingspagina's, maar natuurlijk ook voor contact-, team- en vacaturepagina's.

Dit betekent dat wij door het selecteren van deze elementen, en de gebruiksvriendelijkheid waarmee je vervolgens vorm en inhoud geeft aan de pre-sets, een website razendsnel kunnen opzetten.

En omdat elk element vervolgens nog qua opzet, kleur, grootte en lettertype is te wijzigen, is elke website uniek.

Gebruiksvriendelijk

WaaS is ontstaan uit twee basisprincipes:

1. Wij als bureau willen meer invloed kunnen uitoefenen op het resultaat van marketinginspanningen;
2. Onze klant mag niet langer afhankelijk zijn van een webbouwer wanneer het gaat om wijzigingen doorvoeren.

Dit laatste betekent dat het systeem supergebruiksvriendelijk moet zijn. Zo hebben we niet alleen pre-sets en kun je kiezen uit diverse opzetten, het kan ook gewoon niet stuk. Iets simpels als een FAQ is dus zo gemaakt, waarbij je bovendien zelf kunt bepalen hoe deze er uit komt te zien.

Formulieren op maat

In ons WaaS systeem kun je dus zelf pagina's, zelf nieuwe elementen en ook zelf formulieren toevoegen. Denk aan een nieuw offerte formulier of contactformulier. Je kunt er oneindig veel aanmaken.

Elk veld is in en uit te schakelen en ook de keuze tussen een veld verplicht maken en niet-verplicht is zo gemaakt. Bovendien kun je bezoekers vragen een voorbeeld toe te voegen. Zo maak je de verstuurde informatie nog waardevoller waardoor jouw follow-up ook beter zal zijn!

Anno nu mag "responsive" natuurlijk geen verkoopreden meer zijn! Dat is gewoon een must.

Boordevol functies

WaaS Store locator

Bij ons betaalt u niet voor wat u niet nodig hebt. Het standaard pakket is super compleet voor 95% van de ondernemers. Features die we nog niet eerder hebben opgenoemd maar wel standaard zijn:

Store locator(s)
Scripts & pixels & spamproof mail
Documentbeheer (handleidingen downloaden)
Diverse koppelingen, oa met keurmerken

Add-on: Multi-language

Of je nu actief bent in 2 of 6 landen, met hetzelfde gemak pas je de website er op aan. Je kunt er voor kiezen de teksten zelf te vertalen, maar je kunt ook gebruik maken van de tools Google Translate of Deepl. Dit bespaart je veel tijd en bovendien kun je daarna alsnog handmatig wijzigingen aanbrengen.

Deze feature is op elk moment eenvoudig toe te voegen.

Add-on: Productconfigurator

Boekingsmodule

Een productconfigurator stelt je in staat om de consument een maatwerk product zelf samen te laten stellen. Denk aan een maatwerktafel, maatwerkkeuken of deuren.

Je kunt zelf bepalen in hoeveel stappen men tot een product komt, bovendien kun je de stappen voorzien van foto. Daarnaast kun je er voor kiezen om aan de verschillende elementen een prijs te hangen.

De volgende stap voor de consument is een offerte aanvragen van hetgeen ze zelf hebben samengesteld. Dit maakt de product configurator tot een ontzettend goede landingscampagnes voor diverse campagne.

Enkele WaaS voorbeelden

Nieuwe website voor
Baars Topkeukens

Nieuwe website voor
XXL Boomstamtafels

Nieuwe website voor
DASA International

Waarom WaaS?

Wij garanderen super snelle laadtijden
Nederlandse support indien nodig + 24/7 ticketsysteem
1 vaste prijs per maand voor gebruik features, updates, onderhoud, pagina's en support
Nieuwe Google updates tbv SEO worden meteen doorgevoerd
Een website die nooit verouderd vanwege updates en doorontwikkeling
Snel opgeleverd vanwege pre-sets en templates
Super handige drag-and-drop builder

Wat kost een WaaS website?

Je betaalt bij ons eenmalig opstartkosten en maandelijks voor support en onderhoud. De eenmalige opstartkosten zijn afhankelijk van de twee add-ons. De maandelijkse kosten hangen af van het aantal pagina's.

Meer informatie over WaaS?

Wil je binnen 3 weken een nieuwe website of webshop? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact op!

Waar wil je meer informatie over hebben?