Online marketing blogs geschreven door Woeler voor meer online kennis

Wat is metaverse?

De Metaverse is een online wereld waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten via avatars, onze virtuele dubbelgangers. De term is afkomstig uit Neal Stephensons boek 'Snow Crash' uit 1992, waarin een pizzabezorger in zijn vrije tijd ontsnapt aan de dagelijkse beslommeringen van het echte leven door in te loggen in deze Metaverse. Deze roman inspireerde grote techbedrijven als Google om concepten als Google Earth en de VR-bril van Facebook te ontwikkelen. Maar wat kun jij er anno 2023 nou mee?  Lees er alles over in ons blog.

Uniek vertoond worden in Google? Gebruik SEO Structured Data!

Zoekmachine-optimalisatie is de kunst van het organisch laten ranken van je website in de zoekresultaten van Google. Maar met talloze zoekresultaten waar iemand uit kan kiezen, hoe valt jouw website dan nog op? De oplossing: Rich Snippets.

Hoe bouw je een eigen succesvolle mailinglijst?

Veel bedrijven realiseren zich niet hoe waardevol klantgegevens kunnen zijn voor hun bedrijf. Het goed inzetten van e-mailadressen kan een grote impact hebben op de groei van je bedrijf. In deze blog leggen we uit waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met het verzamelen van e-mailadressen.

7 redenen waarom e-mail marketing een must is voor jouw marketingstrategie

Hoewel je inbox steeds voller staat met nieuwsbrieven en reclame, is het links laten liggen van e-mail marketing een gemiste kans in jouw marketingstrategie. Wij leggen je uit waarom!

Hoe maak ik content die anno 2022 nog relevant is?

Het nieuwe algoritme van Instagram en Facebook zorgt er al een tijd voor dat het bereik van organische content niet meer is wat het geweest is. Maar op de vraag of de content daardoor minder relevant is zeggen wij; zeker niet! Het inrichten van sociale kanalen in de look en feel van jouw bedrijf is juist belangrijker dan ooit. In de onderstaande blog, leggen we uit waarom.

Wat is Google's Performance Max?

De nieuwe Performance Max campagnes van Google Ads. Is het de nieuwe holy grail? Wij hebben het voor je uitgezocht! Meer hierover lees je in deze blog.

Hoe maak ik mijn webshop tot een groot succes door middel van CRO?

"Hoe kan ik mijn bezoekers omzetten naar converterende klanten?" Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Helaas is er geen gouden formule die werkt voor elke klant. Wel weten we bij Woeler welke stappen we moeten nemen en welke losse onderdelen elkaar moeten versterken.

Nieuwe features Pinterest: hoe zet ik dit in voor mijn bedrijf?

Pinterest kun je niet meer wegdenken uit jouw huidige marketingstrategie. Hoe kun je de nieuwste tools van Pinterest goed inzetten voor jou bedrijf en een optimaal resultaat behalen?

Wordt TikTok een must voor jouw marketingstratie?

Is TikTok een relevant platform voor ons? - dit is een vraag die je jezelf vandaag de dag als ondernemer moet stellen. TikTok is van 700.000 Nederlandse gebruikers in 2020 gegroeid naar 1,7 miljoen Nederlandse gebruikers in 2021.

Kernprincipes van SEO

Google blijft het belangrijkste kanaal om websitebezoekers en leads te genereren naar jouw website. In de basis heb je twee keuzes om websiteverkeer via Google te werven: SEO en SEA

Conversie-optimalisatie - wat is het en waarom?

Hoe kun je nagaan of een website / webshop verbeterd kan worden? Dat lees je hier!

State of the art websites en webshops

Wij ontwikkelen met WaaS websites en webshops die high-end zijn, futureproof, SEO geoptimaliseerd en bovendien super eenvoudig aan te passen. Hoe wij dit doen? Lees snel verder!

Meer verkoop uit webshop door productcatalogus campagne!

Meer weten over een productcatalogus? Lees dan snel deze blog!

Wat is de Facebook pixel en hoe installeer je deze?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe je kunt meten hoeveel verkoop er uit je Facebook advertentie komt. De Facebookpixel is een slimme tool binnen Facebook die ingewikkeld lijkt, maar het niet hoeft te zijn.

Adwords: Welke campagnetypen zijn er en welke kies je?

Google Adwords heeft verschillende campagnetypen, maar welke kies je? Dat vertellen wij jou in deze interessante blog!

Ja, ik wil graag een offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

In welke diensten ben je geïnteresseerd?

Benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen