Facebook content creatie uitbesteden? Online marketing bureau Woeler

Facebook content

Heb jij het druk? Geen probleem. Wij nemen de copywriting en het designen van visuals of opmaken van foto's graag over.

Facebook posts

Facebook is in Nederland het grootste social media platform waar dus ook jouw doelgroep op aanwezig is. Met name 40+ maakt gebruik van dit social platform.

Facebook heeft verreweg de meeste ‘content-opties’. Op deze manier kun je op diverse manieren creatief in beeld komen. Denk aan carrousels, diashows, live-video’s, albums, polls, etc. Ook biedt het platform de meeste mogelijkheden om in gesprek te gaan met jouw doelgroep.

Woeler is zo'n 10 jaar geleden vroeg ingestapt en is daarom zeer bedreven geworden als het gaat om storytelling, branding, fan-acties en interactie. Onze Facebook specialisten zorgen ervoor dat jouw doelgroep niet alleen fan wordt maar ook merkambassadeur. Samen bouwen we jouw Facebook community uit tot grote hoogtes. Hierin kun je ook gratis gebruik maken van onze eigen Facebook pagina’s met honderdduizenden fans.

Het uitgangspunt van onze Facebook berichten is dat wij graag interactie of conversie realiseren en uiteraard inhaken op seizoenen en maandthema's. Daarnaast zorgen voor een naadloze aansluiting op de andere kanalen.

Content creatie is uiteraard een groot onderdeel van de gehele marketingstrategie.

Wij vertellen je graag - ondersteund met voorbeelden - wat voor jou kunnen doen. Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen.