Pinterest uitbesteden? Online marketing bureau Woeler helpt jou!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

In welke diensten ben je geïnteresseerd?

Pinterest uitbesteden aan Woeler

In Nederland maken 4 miljoen mensen gebruik van Pinterest en dit aantal stijgt snel. Pinterest is meer dan een social platform. Het is eerder een visuele zoekmachine. Daarmee ligt de koopbehoefte vele malen hoger dan andere platformen. Onderzoek toont aan dat 83% van de ‘pinners’ ook daadwerkelijk iets koopt van een merk naar aanleiding van een post.

Gebruikers willen aan de hand van moodboards hun nieuwe woonkamer inrichten, kleding uitzoeken of hun volgende reis plannen. Anders dan bij Facebook heeft Pinterest een vrij algoritme waardoor je alleen al door het plaatsen van foto’s een groot publiek kan bereiken.

Voor onze Pinterest klanten bereiken we maandelijks honderduizenden mensen door alleen ’slim’ te plaatsen en de foto’s te voorzien van de juiste hashtags.

Wil jij veel mensen bereiken tegen zo weinig mogelijk kosten? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. Wij weten precies welke foto’s, kleuren en beelden goed scoren in uw branche. Wil je weten of Pinterest een geschikt kanaal is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen adviseren over een juiste frequentie, plaatsing en vormgeving.

Inspirerende Pinterest borden zijn uiteraard onderdeel van de marketingstrategie.

Wij vertellen je graag - ondersteund met voorbeelden - wat voor jou kunnen doen. Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen.

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze aanvullende diensten

Onze Pinterest specialisten

Rinus Verduin

Rinus Verduin

Pinterest content specialist

Rosa Knijn

Rosa Knijn

Pinterest content specialist

Isa Van Leijden

Isa van Leijden

Pinterest content specialist