Google Ads uitbesteden | Woeler

Google Ads

Wilt u meer omzet, resultaat (sales / leads) en naamsbekendheid door middel van Google Ads? Wij kunnen uw bedrijf laten groeien door gespecialiseerde inzet van zoekmachine advertising! Als u kiest voor een woon- of tuin&buiten cocktail dan zit Google Ads (search) standaard in het pakket!

Vanaf € 395,- per maand

Offerte aanvragen

  • Jarenlange ervaring

  • Van ambities naar omzet

  • Uitgebreide analyse & rapportage

Op zoek naar een Google Ads bureau?

Wilt u het online resultaat van uw bedrijf verhogen? Met Google Ads Advertising zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Waarom Google Ads uitbesteden aan Woeler?

√ U ontvangt een gratis adviesrapport t.w.v. € 295,-
√ U ontvangt € 120,- gratis advertentiebudget
√ Wij zorgen voor meer online resultaat
√ Wij zijn Google Partner

En verder..?

Wij zullen u natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. 

Wij spreken daarnaast samen met u haalbare doelstellingen af. Wij starten altijd met een scherpe en grondige analyse. Daarmee maken we u klip en klaar duidelijk waar uw kansen liggen en hoe u die op de beste manier kunt benutten. Daarna gaan we over tot het echte werk om u zo goed mogelijk te laten scoren. Dat is het opzetten van een aansprekende en nuttige campagne op diverse platformen en/of het veranderen van uw website of webshop. Als de wijzigingen zijn doorgevoerd, monitoren we actief - en binnen een afgesproken periode - of er successen behaald worden. Zo nodig sturen we bij.

Woeler is Google partner

Natuurlijk zijn wij Google Partner! Dit betekent dat uw campagne bij ons in goede handen is. En om onze klanten een optimale zichtbaarheid en vindbaarheid te bieden, hebben wij "marketingcocktails" ontwikkeld. Dit betekent in het kort: Naast uw eigen direct verkeer zorgen onze doelgerichte social media-campagnes ook voor een enorme ‘awareness’ bij uw doelgroep. Uw product, dienst of boodschap schiet per social campagne door duizenden beeldschermen per advertentie waardoor uw onderneming op een later moment zal worden gezocht via de zoekmachines. Dan wilt u wel bovenaan staan natuurlijk!

Met een optimale marketingmix zult u dus synergie creëren en wordt u gevonden op die specifieke zoektermen waar u ook op gevonden wil worden en laten we nieuwe mensen uit uw doelgroep kennis maken met uw bedrijf. Zo bent u volledig gedekt in de belangrijkste onderdelen van uw marketing-strategie!

Wij hebben voor 4 branches bewezen cocktails ontwikkeld. Daarnaast kunt u ook een cocktail op maat laten samenstellen voor één van onze marketingstrategen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >