Google Ads uitbesteden | Woeler

Google Ads

Wij zijn er zeker van dat wij uw bedrijf kunnen laten groeien door onze gespecialiseerde inzet van zoekmachinemarketing.

Vanaf € 275,- per maand

Offerte aanvragen

  • Jarenlange ervaring

  • Van ambities naar omzet

  • Uitgebreide analyse & rapportage

Search Engine Advertising

Google biedt diverse tools om uw producten onder de aandacht te brengen. Een daarvan is Google Ads (voorheen Google Adwords). Hierin zorgen wij sterk converterende advertentieteksten (dus Search campagnes) waarbij wij zorgen voor hoge kwaliteitsscores en de juiste termen uitgesloten. Daarnaast zorgen wij ook voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies met Google Shopping. 

Wij zullen u natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. 

Wij spreken daarnaast samen met u haalbare doelstellingen af. Wij starten altijd met een scherpe en grondige analyse. Daarmee maken we u klip en klaar duidelijk waar uw kansen liggen en hoe u die op de beste manier kunt benutten. Daarna gaan we over tot het echte werk om u zo goed mogelijk te laten scoren. Dat is het opzetten van een aansprekende en nuttige campagne op diverse platformen en/of het veranderen van uw website of webshop. Als de wijzigingen zijn doorgevoerd, monitoren we actief - en binnen een afgesproken periode - of er successen behaald worden. Zo nodig sturen we bij.

Woeler is Google partner

Natuurlijk zijn wij Google Partner! Dit betekent dat uw campagne bij ons in goede handen is. En om onze klanten een optimale zichtbaarheid en vindbaarheid te bieden, hebben wij "marketingcocktails" ontwikkeld. Dit betekent in het kort: Naast uw eigen direct verkeer zorgen onze doelgerichte social media-campagnes ook voor een enorme ‘awareness’ bij uw doelgroep. Uw product, dienst of boodschap schiet per social campagne door duizenden beeldschermen per advertentie waardoor uw onderneming op een later moment zal worden gezocht via de zoekmachines. Dan wilt u wel bovenaan staan natuurlijk!

Met een optimale marketingmix zult u dus synergie creëren en wordt u gevonden op die specifieke zoektermen waar u ook op gevonden wil worden en laten we nieuwe mensen uit uw doelgroep kennis maken met uw bedrijf. Zo bent u volledig gedekt in de belangrijkste onderdelen van uw marketing-strategie!

Wij hebben voor 4 branches bewezen cocktails ontwikkeld. Daarnaast kunt u ook een cocktail op maat laten samenstellen voor één van onze marketingstrategen.
Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Chatbot

Dé ontwikkeling van 2018! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot.
Lees meer >

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zodat al uw marketingactiviteiten voorzien kunnen worden van professioneel fotomateriaal.
Lees meer >

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd het medium met de hoogste conversie. Laat Woeler je compleet ontzorgen door niet alleen social media, maar ook jouw nieuwsbrieven uit...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >