Contentpakket Instagram

Contentpakket Instagram

Instagram is het belangrijkste social media-platform als we het hebben over delen van mooie, inspirerende afbeeldingen en video’s. Wil je op een leuke manier contact hebben met je doelgroep? Kies dan voor Instagram! Instagram content zit standaard in al onze cocktails.

  • Altijd een actief account

  • Beste social interactieplatform voor fans.

  • Extra traffic naar de site

De Perfecte Instagram Feed

Instagram, het medium waar online de meeste interactie plaatsvindt. Open een Instagram-feed en je ziet veel inspiratievolle posts, het staat vol met prachtige content. Daar is het van origine ook voor opgezet: minder tekstuele boodschappen in vergelijking met Facebook, maar meer visuele inspiratie. Als merk en bedrijf kun je echt niet meer achterblijven en is Instagram echt een must. Het platform ontwikkelt zich intens en dropt maandelijks nieuwe features. Bijvoorbeeld de polls binnen de Instagram Stories, waarbij je direct kunt zien wie de post heeft gezien en waarop is gestemd. Deze mensen kun je zelf daarna weer bereiken, hoe vet!

Voorbeeld van een Instagram-poll:


Waarom en wanneer gebruik je Instagram?

Het moge duidelijk zijn dat Instagram met een geweldige opmars bezig is. Even wat cijfers: In 2016 groeide het platform naar 2,1 miljoen Nederlandse gebruikers en begin 2018 staat de teller al rond de 5 miljoen gebruikers. Daarmee is Instagram onder andere voorbijgegaan aan Twitter.

Merken en producten doen het vooral goed op Instagram, waarom? Een foto (video) zegt meer dan 1000 woorden en laat Insta zich nou net onderscheiden dankzij geweldige foto- en video-opties. Studies tonen zelfs aan dat topmerken op Instagram maar liefst 120 keer meer interactie hebben per gebruiker ten opzichte van Twitter. Daarom is het belangrijk als je gebruikt wilt maken van Insta, dat er wel goed afbeeldingen en video’s beschikbaar zijn. Mooie, inspirerende content wordt door het platform ook meer getoond aan je volgers.

Nu is het juiste moment om in te stappen, omdat relatief weinig bedrijven op de juiste manier adverteren op Instagram, waardoor je relatief weinig budget hoeft te gebruiken om resultaat te zien.

Instagram uitbesteden aan Woeler

Voor Instagram hanteren we dezelfde pakketten als bij Facebook: Basic, Advanced en Pro. De klant en marketeer overleggen samen hoe berichten ingestoken worden, als Instagram Story of als organisch bericht. Naast de berichten wordt er een advertentiebudget ingezet om goed presterende berichten meer te promoten en om mensen te bereiken en te stimuleren een aankoop te doen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >