E-mail Marketing Automation voor B2C, B2B & E-commerce

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Vanaf € 297,50 per maand

Offerte aanvragen

  • Full service

  • Creëer extra contactmomenten

  • Bedrijf gericht marketing

Wat is E-mail Marketing Automation?

Bij Marketing Automation begeleidt u toekomstige klanten door het aankoopproces. En haalt u een maximaal rendement uit uw marketing activiteiten.

Het draait bij Marketing Automation om anonieme website bezoekers om te zetten naar prospects en uiteindelijk naar goede leads / betalende klanten op basis van het gedrag de interesses van de gebruikers.

Tegenwoordig is E-mail Marketing Automation niet meer weg te denken. En terecht, want e-mail is nog steeds één van de best converterende kanalen!

Bij Woeler brengen wij u in contact met nieuwe klanten en zorgen wij voor loyale bestaande klanten!

Marketing Automation uitbesteden

Genereert u leads, maar blijft de kwaliteit van deze leads achter? Of wilt u meer verkopen via uw webshop en meer uit bestaande klanten halen? Dan is Marketing Automation perfect voor u!

Bij Woeler profiteert u van de beste Marketing Automation software en krijgt u altijd 15% - 25% korting op de licentiekosten bij één van onze partners!

Vraag een offerte aan

Marketing Automation voordelen

Naast het feit dat Marketing Automation ervoor zorgt uw (potentiële) klanten perfect door de customer journey heen worden geleid, biedt Marketing Automation nog grote andere voordelen:

✔ Verhoogt marketing productiviteit
✔ Verhoogt communicatiesnelheid
✔ Vermindert fouten
✔ Cross-channel communicatie
✔ Betere conversie
✔ Hogere kwaliteit van leads
✔ Bijdrage aan kwalitatieve relatie met klanten
✔ Informatie en data verrijking

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >