E-mail Marketing / Marketing Automation uitbesteden? Online marketing bureau Woeler

E-mail Marketing / Marketing Automation

Marketing Automation is een online marketing tactiek die veelal wordt ingezet voor het gericht en gestructureerd communiceren met de doelgroep.

E-mail Marketing / Marketing Automation maakt jouw marketing vele malen effectiever. Het zorgt er namelijk voor dat jij altijd de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment verstuurt.

Voordelen E-mail Marketing / Marketing Automation

Simpel om specifieke content afstemmen op de informatiebehoefte van jouw klanten
Structuur en betere opvolging van leads
Goede retargeting: verlies geen potentiële klanten gedurende het proces

E-mail Marketing / Marketing Automation uitbesteden aan Woeler

Wil je jouw klanten, prospects, leads en volgers gerichter en met meer structuur te bereiken? Wij kunnen de prestaties van jouw bedrijf laten groeien door de inzet van E-mail Marketing / Marketing Automation! Wij zullen beginnen met het kijken naar wat de meeste aandacht nodig heeft en waar de meeste potentie ligt. Om langetermijngroei te bewerkstelligen moet namelijk alles op orde zijn.

Door gebruik te maken van bestaande data, uit bijvoorbeeld klantsystemen, e-maildatabases of CRM, kunnen volledige klantprofielen worden opgebouwd waaraan door slimme geautomatiseerde software gepersonaliseerde marketingcampagnes kunnen worden gekoppeld. Het voordeel van marketing automation software is dat je leads automatisch kunt segmenteren en classificeren. Bijvoorbeeld op basis van interactie.

Met deze klantprofielen starten we met laagdrempelige conversies (brochure download, whitepaper, etc.). Vervolgens activeren we hen via e-mail programma’s (marketing automation) zodat je pas contact opneemt wanneer deze "warm" genoeg zijn. Als partner van programma’s als Spotler schrijven we automatische mailflows uit die jouw toekomstige klant activeert.

Succesvolle Marketing Automation campagnes

Onze Marketing Automation specialisten

Kelly Aalberse

Marketing Automation Specialist

Maiko Groot

Marketing Automation Specialist

Lorenzo Fioraliso

Marketing Automation Specialist

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van Marketing Automation voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al Marketing Automation campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen adviseren wij jou graag en kunnen wij uiteraard ook een passend voorstel doen.

Waas Website As A Service
Jarenlange ervaring
Waas Website As A Service
Branche specialisten
Waas Website As A Service
Alles onder 1 dak
Waas Website As A Service
Vaste pricing per maand, geen verrassingen
Wat kunnen wij voor je doen? *
Welke doel(en) wil je bereiken met Marketing Automation? *
Ben je ook in andere diensten geïnteresseerd?