E-mail Marketing / Marketing Automation uitbesteden? Online marketing bureau Woeler

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Het maakt ons niet uit of je al Marketing Automation campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen adviseren wij jou graag en kunnen wij uiteraard ook een passend voorstel doen.

Wat kunnen wij voor je doen? *
Welke doel(en) wil je bereiken met Marketing Automation? *
Ben je ook in andere diensten geïnteresseerd?

E-mail Marketing / Marketing Automation

Marketing Automation is een online marketing tactiek die veelal wordt ingezet voor het gericht en gestructureerd communiceren met de doelgroep.

E-mail Marketing / Marketing Automation maakt jouw marketing vele malen effectiever. Het zorgt er namelijk voor dat jij altijd de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment verstuurt.

Voordelen E-mail Marketing / Marketing Automation

Simpel om specifieke content afstemmen op de informatiebehoefte van jouw klanten
Structuur en betere opvolging van leads
Goede retargeting: verlies geen potentiële klanten gedurende het proces

E-mail Marketing / Marketing Automation uitbesteden aan Woeler

Wil je jouw klanten, prospects, leads en volgers gerichter en met meer structuur te bereiken? Wij kunnen de prestaties van jouw bedrijf laten groeien door de inzet van E-mail Marketing / Marketing Automation! Wij zullen beginnen met het kijken naar wat de meeste aandacht nodig heeft en waar de meeste potentie ligt. Om langetermijngroei te bewerkstelligen moet namelijk alles op orde zijn.

Door gebruik te maken van bestaande data, uit bijvoorbeeld klantsystemen, e-maildatabases of CRM, kunnen volledige klantprofielen worden opgebouwd waaraan door slimme geautomatiseerde software gepersonaliseerde marketingcampagnes kunnen worden gekoppeld. Het voordeel van marketing automation software is dat je leads automatisch kunt segmenteren en classificeren. Bijvoorbeeld op basis van interactie.

Met deze klantprofielen starten we met laagdrempelige conversies (brochure download, whitepaper, etc.). Vervolgens activeren we hen via e-mail programma’s (marketing automation) zodat je pas contact opneemt wanneer deze "warm" genoeg zijn. Als partner van programma’s als Spotler schrijven we automatische mailflows uit die jouw toekomstige klant activeert.

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Wat kunnen we voor je doen?

Marketing Automation

Veelgestelde vragen over Marketing Automation

Wat is Marketing Automation?

Marketing Automation is simpel gezegd het automatiseren van mail flows. Met marketing automation kan je jouw audience targeten via geautomatiseerde mails. Er zijn veel verschillende voorbeelden te bedenken hoe Marketing Automation bijdraagt aan de marketing uitingen van een bedrijf. Benieuwd waarom e-mail marketing een must is voor jouw marketingstrategie? Ontdek het antwoord in onze Marketing Automation blog.

Welke kosten komen er allemaal bij kijken?

Indien je ervoor kiest om Marketing Automation af te nemen, heb je te maken met twee verschillende kostenposten. De eerste kostenpost zijn de kosten die je betaald voor de werkzaamheden. Deze kosten betaal je aan Woeler en worden in overleg vastgesteld. De tweede kostenpost zijn de kosten die je betaald voor het bewaren en beheren van je contacten in Mailchimp en het type pakket dat wordt afgenomen. Deze kosten betaal je aan Mailchimp en verschillen per klant. Deze kosten worden gebaseerd op de grote van je audience en het type pakket waar mee gewerkt gaat worden. Deze kosten zijn te vinden op de prijzenpagina van Mailchimp en zullen worden besproken met de marketeer.

Versturen jullie ook nieuwsbrieven?

Naast het inrichten en onderhouden van automations versturen wij indien gewenst nieuwsbrieven naar de database. Met deze nieuwsbrieven kunnen wij verschillende doelen nastreven die worden besproken met klanten. Denk hierbij aan het verhogen van sales, het genereren van websitebezoek of informeren van gebruikers in de audience.

Wat levert Marketing Automation op?

Er kunnen verschillende resultaten behaald worden met Marketing Automation, afhankelijk van de besproken doelen. Is het doel het verhogen van sales? Met een automation die gebaseerd is op dit doel kan dit directe resultaten opleveren. Denk hierbij aan een cross-sell automation. Is het doel om potentiele klanten te voorzien van relevante informatie? Dan behaal je met een ander type automation deze resultaten. Denk hierbij aan een nurture relationship automation. Er is veel mogelijk en er valt veel te bespreken met jouw marketeer.

Hoe start ik met Marketing Automation?

Het gehele proces wordt door onze marketeer opgepakt. Van het aanmaken van een Mailchimp account tot de koppeling met jouw website, wij zorgen ervoor dat alles klaar staat zodat we kunnen beginnen met Marketing Automation. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het toevoegen van een betalingsprofiel. Dat valt mee :)