Marketing Automation voor jouw webshop uitbesteden? Woeler helpt jou!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wat kunnen wij voor je doen? *
Welke doel(en) wil je bereiken met Marketing Automation? *
Ben je ook in andere diensten geïnteresseerd?

Marketing Automation uitbesteden aan Woeler

Heb je een webshop, maar maak je nog geen gebruik van marketing automation? Dan loop je waarschijnlijk een belangrijk deel van je omzet mis. Met de inzet van e-mail marketing kun je op een eenvoudige manier meer conversies genereren zonder dat het al te veel kosten met zich meebrengt. Het fijne aan e-mail marketing is dat bezoekers zich vrijwillig inschrijven voor jouw mailings. Dit betekent dat ze al iets meer geïnteresseerd zijn dan een gemiddelde bezoeker, waardoor ze dus vaak ook eerder overgaan tot een conversie! Daarom heeft e-mail marketing vaak een hoog conversiepercentage.

Onze specialisten kunnen e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten om de prestaties van jouw webshop aanzienlijk te verbeteren. Hieronder een aantal voorbeelden:

Probeer alvast nieuwe bezoekers te binden aan jouw bedrijf. Biedt bijvoorbeeld alle nieuwe bezoekers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief. Bij inschrijving krijgen ze automatisch een e-mail gestuurd met bijvoorbeeld een leuk cadeautje (kortingscode, sample etc.)
Op het moment dat een klant voor het eerst iets in jouw webshop heeft gekocht, is het goed om deze dan te bedanken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een e-mail met een kortingscode voor een volgend bezoek.
Niet iedere webshopbezoeker koopt direct iets, maar laten het product in hun winkelmandje. Ook hier kan zeer effectief op worden ingespeeld door middel van e-mail marketing. Wij zorgen er voor dat klanten er aan worden herinnerd dat hun bestelling nog niet is afgerond.
Tevens kunnen wij e-mail marketing inzetten om extra producten aan te bieden bij jouw doelgroep.  Hiermee geef je aan dat je nog meer producten in de webshop hebt, waar de klant wellicht ook interesse in heeft. Dit is naast een kans voor meer omzet, ook een mooie service voor jouw klanten.

Voordelen Marketing Automation voor jouw webshop

Verhoogde click-through rate
Betere klantfocus, tevreden klanten en prospects
Meer omzet, lagere kosten

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van e-mail marketing voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al e-mail campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen adviseren wij jou graag en kunnen wij uiteraard ook een passend voorstel doen.

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze Marketing Automation specialisten

Kelly Aalberse

Kelly Aalberse

Marketing Automation specialist

Maiko Groot

Maiko Groot

Marketing Automation specialist

Lorenzo Fioraliso

Lorenzo Fioraliso

Marketing Automation specialist