Marketing Automation webshops uitbesteden? Online marketing bureau Woeler

Marketing Automation webshops

E-mail Marketing / Marketing Automation maakt jouw marketing vele malen effectiever. Het zorgt er namelijk voor dat jij altijd de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment verstuurt.

Met een sterke e-mailmarketing campagne bind je jouw doelgroep aan jouw bedrijf en zorg je voor meer verkeer naar de webshop. Tevens kun je gemakkelijk aanbiedingen, nieuwe producten/diensten of vacatures onder de aandacht brengen.

E-mail Marketing / Marketing Automation uitbesteden aan Woeler

Heb je een webshop, maar maak je nog geen gebruik van marketing automation? Dan loop je waarschijnlijk een belangrijk deel van je omzet mis. Met de inzet van Marketing Automation kun je op een eenvoudige manier meer leads genereren zonder dat het al te veel kosten met zich meebrengt.

Onze specialisten kunnen e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten om de prestaties van jouw webshop aanzienlijk te verbeteren. Hieronder een aantal voorbeelden:

Op het moment dat een klant voor het eerst iets in jouw webshop heeft gekocht, is het goed om deze dan te bedanken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een e-mail met een kortingscode voor een volgend bezoek.
Niet iedere webshopbezoeker koopt direct iets, maar laten het product in hun winkelmandje. Ook hier kan zeer effectief op worden ingespeeld door middel van Marketing Automation. Wij zorgen er voor dat klanten er aan worden herinnerd dat hun bestelling nog niet is afgerond.
Tevens kunnen wij Marketing Automation inzetten om extra producten aan te beiden bij jouw doelgroep. Hiermee geef je aan dat je nog meer producten in de webshop hebt, waar de klant wellicht ook interesse in heeft. Dit is naast een kans voor meer omzet, ook een mooie service voor jouw klanten.

Voordelen Marketing Automation voor jouw webshop

Verhoogde click-through rate
Betere klantfocus, tevreden klanten en prospects
Meer omzet, lagere kosten

Succesvolle Marketing Automation campagnes

Onze Marketing Automation specialisten

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelly Aalberse

Marketing Automation Specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

Maiko Groot

Marketing Automation Specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorenzo Fioraliso

Marketing Automation Specialist

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van Marketing Automation voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al Marketing Automation campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen adviseren wij jou graag en kunnen wij uiteraard ook een passend voorstel doen.

Waas Website As A Service
Jarenlange ervaring
Waas Website As A Service
Branche specialisten
Waas Website As A Service
Alles onder 1 dak
Waas Website As A Service
Vaste pricing per maand, geen verrassingen
In welke diensten ben je geïnteresseerd?