E-mail marketing voor jouw website uitbesteden? Woeler helpt jou!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wat kunnen wij voor je doen? *
Welke doel(en) wil je bereiken met Marketing Automation? *
Ben je ook in andere diensten geïnteresseerd?

E-mailmarketing / Marketing Automation uitbesteden aan Woeler

Wil je jouw klanten, prospects, leads en volgers gerichter en met meer structuur te bereiken? Wij kunnen de prestaties van jouw bedrijf laten groeien door de inzet van e-mailmarketing / Marketing Automation!

Het opzetten van een effectieve campagne begint bij ons met het kiezen van een goede strategie. Gerichte e-mails verzenden zonder helder plan werkt namelijk averechts. Voor het genereren van conversies is het belangrijk dat de e-mails zo relevant mogelijk zijn voor jouw doelgroep. Daarom helpen wij je graag met het opzetten en inrichten van een succesvolle e-mailmarketing campagne. Onze specialisten zorgen voor goede teksten, afbeeldingen, call-to-action buttons en links naar landingspagina's.

Op het moment dat wij op regelmatige basis interessante mails sturen naar jouw klantenbestand (denk hierbij  bijvoorbeeld aan blogs en aanbiedingen) kan dit voor een hoop extra traffic naar de website zorgen. De juiste e-mailmarketing campagne kan wekelijks voor duizenden extra bezoekers zorgen en dat resulteert in een enorme boost van de autoriteit van jouw website!

Voordelen Marketing Automation voor jouw website

Verhoogde click-through rate
Meer social shares
Verhoogde on-site engagement

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van Marketing Automation voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al Marketing Automation campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen adviseren wij jou graag en kunnen wij uiteraard ook een passend voorstel doen.

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen
Marketing Automation

Veelgestelde vragen over Marketing Automation

Wat is Marketing Automation?

Marketing Automation is simpel gezegd het automatiseren van mail flows. Met marketing automation kan je jouw audience targeten via geautomatiseerde mails. Er zijn veel verschillende voorbeelden te bedenken hoe Marketing Automation bijdraagt aan de marketing uitingen van een bedrijf. Benieuwd waarom e-mail marketing een must is voor jouw marketingstrategie? Ontdek het antwoord in onze Marketing Automation blog.

Welke kosten komen er allemaal bij kijken?

Indien je ervoor kiest om Marketing Automation af te nemen, heb je te maken met twee verschillende kostenposten. De eerste kostenpost zijn de kosten die je betaald voor de werkzaamheden. Deze kosten betaal je aan Woeler en worden in overleg vastgesteld. De tweede kostenpost zijn de kosten die je betaald voor het bewaren en beheren van je contacten in Mailchimp en het type pakket dat wordt afgenomen. Deze kosten betaal je aan Mailchimp en verschillen per klant. Deze kosten worden gebaseerd op de grote van je audience en het type pakket waar mee gewerkt gaat worden. Deze kosten zijn te vinden op de prijzenpagina van Mailchimp en zullen worden besproken met de marketeer.

Versturen jullie ook nieuwsbrieven?

Naast het inrichten en onderhouden van automations versturen wij indien gewenst nieuwsbrieven naar de database. Met deze nieuwsbrieven kunnen wij verschillende doelen nastreven die worden besproken met klanten. Denk hierbij aan het verhogen van sales, het genereren van websitebezoek of informeren van gebruikers in de audience.

Wat levert Marketing Automation op?

Er kunnen verschillende resultaten behaald worden met Marketing Automation, afhankelijk van de besproken doelen. Is het doel het verhogen van sales? Met een automation die gebaseerd is op dit doel kan dit directe resultaten opleveren. Denk hierbij aan een cross-sell automation. Is het doel om potentiele klanten te voorzien van relevante informatie? Dan behaal je met een ander type automation deze resultaten. Denk hierbij aan een nurture relationship automation. Er is veel mogelijk en er valt veel te bespreken met jouw marketeer.

Hoe start ik met Marketing Automation?

Het gehele proces wordt door onze marketeer opgepakt. Van het aanmaken van een Mailchimp account tot de koppeling met jouw website, wij zorgen ervoor dat alles klaar staat zodat we kunnen beginnen met Marketing Automation. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het toevoegen van een betalingsprofiel. Dat valt mee :)

Onze Marketing Automation specialisten

Kelly Aalberse

Kelly Aalberse

Marketing Automation specialist

Maiko Groot

Maiko Groot

Marketing Automation specialist

Lorenzo Fioraliso

Lorenzo Fioraliso

Marketing Automation specialist