Pinterest advertising

Pinterest adverteren

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien repinnen of direct bekijken op de website.

€ 295,- per maand

Offerte aanvragen

  • Vergroot de traffic naar de website/webshop

  • Bereik specifieke doelgroepen

  • Vergroot uw naamsbekendheid

Wat is Pinterest?

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Het online prikbord is vooral populair onder vrouwen. Zij vertegenwoordigen ruim 80% van de gebruikers op Pinterest. Gebruikers (bedrijven en particulieren) van Pinterest kunnen hun eigen moodboards aanmaken. Op deze moodboards kunnen vervolgens afbeeldingen van het hele web (of van je computer) worden geplaatst door middel van een Pin it-knop. Elke speld (pin) geeft een afbeelding, video of artikel weer. Deze spelden worden gegroepeerd op de moodboards die de gebruiker naar wens kan aanmaken en indelen.

Adverteren op Pinterest

Sinds vrijdag 29 maart 2019 is het mogelijk om te adverteren op Pinterest. De "Promoted Pins" worden weergegeven tussen de zoekresultaten en de ‘category feed’ en zijn te herkennen aan een speciaal ‘promoted’ label. De Promoted Pins worden enkel in een relevante context getoond, zoals de category feed van bijbehorende onderwerpen. Op basis van deze categorieën is het mogelijk om te adverteren op een specifieke doelgroep die voor uw bedrijf het meest interessant is. Natuurlijk zijn bij ons de eerste klanten nu al volop aan het adverteren! De eerste Pinterest succescases zullen wij snel online zetten.

Ongekende interesse mogelijkheden

Pinterest stelt de adverteerder in staat om diverse - zeer specifieke - interesses te kiezen. Zo kun je kiezen voor mensen die geinteresseerd zijn in tafels, keukens (en stijlen), kleding en nog veel meer!


Pinterest advertising uitbesteden aan Woeler

Natuurlijk helpen wij u bij de plaatsing van de juiste tags (zodat wij kunnen meten wát er op uw website gebeurt en ook om de bezoekers van uw website nogmaals te kunnen benaderen), zorgen wij voor de juiste doelgroep(en) en daarnaast natuurlijk voor de pins en rapportage.

Net als via Facebook advertising zijn de mogelijkheden van Pinterest advertising zeer uitgebreid.


Wat kost Pinterest advertising?

Pinterest advertising bieden wij aan als losse dienst en als add-on van onze marketingcocktails. Dit betekent dat Pinterest advertising geen standaard onderdeel van onze cocktails is. Onze managementfee bedraagt € 295,- per maand. Naast het advertentie-account opzetten en de technische zaken verzorgen, zullen wij ook merkbekendheid-, verkeers- en conversiecampagnes voor u opzetten en optimaliseren. Daarnaast nemen wij maandelijks de rapportage met u door.

Net als Facebook & Instagram advertising, rekent Pinterest of een bedrag per websitebezoeker of een bedrag per 1000 bereikte mensen. Wij stemmen vooraf uw marketingbudget en uw doelen af, zodat wij elke euro zo effectief mogelijk voor u inzetten. 

Haal nóg meer uit Pinterest en start met adverteren. De interesse segmentaties zijn ongekend! Bereik uw doelgroep nu nog gerichter!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >