Pinterest

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien repinnen of direct bekijken op de website.

€ 295,-

Offerte aanvragen

  • Altijd een actief account

  • Bereik uw doelgroep

Wat is Pinterest?

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Het online prikbord is vooral populair onder vrouwen. Zij vertegenwoordigen ruim 80% van de gebruikers op Pinterest. Gebruikers (bedrijven en particulieren) van Pinterest kunnen hun eigen moodboards aanmaken. Op deze moodboards kunnen vervolgens afbeeldingen van het hele web (of van je computer) worden geplaatst door middel van een Pin it-knop. Elke speld (pin) geeft een afbeelding, video of artikel weer. Deze spelden worden gegroepeerd op de moodboards die de gebruiker naar wens kan aanmaken en indelen.

Pinterest uitbesteden aan Woeler

Wij zetten in de eerste periode van de samenwerking zo'n 8-10 borden op en vullen deze continue bij. Elke 2 weken vullen we gemiddeld 3 á 4 borden met zo'n 5 tot 10 pins per bord. Door linkjes te verwerken in de pins genereren we extra traffic naar de website.

Zo bouwen we samen aan uw eigen actieve online prikbord met geïnteresseerde volgers uit de doelgroep.

Waarom en voor wie Pinterest?

Het grote voordeel van Pinterest is dat je mensen bereikt die al actief op zoek zijn naar bepaalde producten. Bovendien kun je een enorm groot bereik creëren op Pinterest.

Pinterest is enorm geschikt voor branding. Andere doelen zijn het verstrekken van informatie, zorgen voor verkeer en zo voor leads. Bedrijven actief in de woonbranche, verzorgingsproducten, reisbranche, sieraden etc. zouden zich zeker op Pinterest moeten begeven.

Adverteren op Pinterest

Adverteren op Pinterest is op dit moment alleen in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk mogelijk. De Promoted Pins worden weergegeven tussen de zoekresultaten en de ‘category feed’ en zijn te herkennen aan een speciaal ‘promoted’ label. De Promoted Pins worden enkel in een relevante context getoond, zoals de category feed van bijbehorende onderwerpen. Op basis van deze categorieën is het mogelijk om te adverteren op een specifieke doelgroep die voor uw bedrijf het meest interessant is.

Voorbeelden Pinterest borden

1 bord uitgelicht:


Alle moodboards:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Chatbot

Dé ontwikkeling van 2018! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot.
Lees meer >

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zodat al uw marketingactiviteiten voorzien kunnen worden van professioneel fotomateriaal.
Lees meer >

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd het medium met de hoogste conversie. Laat Woeler je compleet ontzorgen door niet alleen social media, maar ook jouw nieuwsbrieven uit...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >