Google Shopping uitbesteden? Online marketing bureau Woeler helpt jou!

Google Shopping

Ga voor uitermate interessante posities, heb controle over de kosten en krijg meer kwalitatieve bezoekers met Google Shopping.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is - zoals wij dat noemen - feedbased marketing. Dit betekent dat vanuit jouw webshop een productcatalogus (vaak een XML bestand wat je kunt vergelijken met een .cvs bestand) nodig hebben waar jouw assortiment in staat. Dit soort advertenties zijn uitermate geschikt voor webshops met een groot assortiment. Google shopping stelt gebruikers in staat om consumenten een foto van het product, met een titel, prijs, winkelnaam en meer te tonen. Met een ijzersterke feed en juiste budget begin je direct aan jouw weg naar de top. Onze specialisten helpen je graag aan een vliegende start.

Google Shopping uitbesteden aan Woeler

Wij zullen je natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. Wij spreken daarnaast samen met jou haalbare doelstellingen af. Wij starten altijd met een scherpe en grondige analyse. Daarmee maken we je klip en klaar duidelijk waar jouw kansen liggen en hoe je die op de beste manier kunt benutten. Daarna gaan we over tot het echte werk om jou zo goed mogelijk te laten scoren. Dat is het opzetten van een aansprekende en nuttige campagne op diverse platformen en/of het veranderen van jouw website of webshop. Als de wijzigingen zijn doorgevoerd, monitoren we actief - en binnen een afgesproken periode - of er successen behaald worden. Zo nodig sturen we bij op basis van data.

Wij zorgen voor meer online resultaat
Je ontvangt € 120,- gratis advertentiebudget
Wij zijn Google Partner

Onze Google Shopping specialisten

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse Bijl

Google specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

Sven Tol

Google specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

Maiko Groot

Google specialist

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Waas Website As A Service
Jarenlange ervaring
Waas Website As A Service
Branche specialisten
Waas Website As A Service
Alles onder 1 dak
Waas Website As A Service
Vaste pricing per maand, geen verrassingen
Wat kunnen wij voor je doen? *