Google Shopping uitbesteden

Google shopping advertenties zijn uitermate geschikt voor webshops met een groot assortiment. Google shopping stelt gebruikers in staat om consumenten een foto van het product, met een titel, prijs, winkelnaam en meer te tonen. Met een ijzersterke feed en juiste budget begin je direct aan jouw weg naar de top. Onze specialisten helpen je graag aan een vliegende start.

Voordelen Google Shopping

Uitermate interessante positie binnen Google
Controle over kosten
Kwalitatieve bezoekers

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is - zoals wij dat noemen - feedbased marketing. Dit betekent dat vanuit jouw webshop een productcatalogus (vaak een XML bestand wat je kunt vergelijken met een .cvs bestand) nodig hebben waar jouw assortiment in staat. Google Shopping-advertenties zijn dus niet hetzelfde als Google tekstadvertenties. Ze tonen mogelijke consumenten dankzij de feed een foto van jouw product, met een titel, prijs, winkelnaam en meer.

Google Shopping uitbesteden aan Woeler

Wij zullen je natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. Wij spreken daarnaast samen met jou haalbare doelstellingen af. Wij starten altijd met een scherpe en grondige analyse. Daarmee maken we je klip en klaar duidelijk waar jouw kansen liggen en hoe je die op de beste manier kunt benutten. Daarna gaan we over tot het echte werk om jou zo goed mogelijk te laten scoren. Dat is het opzetten van een aansprekende en nuttige campagne op diverse platformen en/of het veranderen van jouw website of webshop. Als de wijzigingen zijn doorgevoerd, monitoren we actief - en binnen een afgesproken periode - of er successen behaald worden. Zo nodig sturen we bij.

Wij zorgen voor meer online resultaat
Je ontvangt € 120,- gratis advertentiebudget
Wij zijn Google Partner

Succesvolle Shopping campagnes

De kracht van Google Shopping

Wij ondersteunen Queens and Men via social advertising, Google Zoekadvertenties en sinds december ook via Google Shopping. Benieuwd hoe? Lees gauw verder!

Hoger conversiepercentage tegen lagere kosten per klik met Google Shopping

Door de inzet van Google Shopping hebben wij voor onze klant Said and Done een hogere omzet gerealiseerd die uit Google Ads komt. Benieuwd hoe? Bekijk het hier!

Onze Google Shopping specialisten

Laurens in 't Veld

Google specialist

Laurens in 't Veld Google Ads Woeler
Maikel Purvis

Google specialist

Maikel Purvis Google Ads Woeler
Mark Kokkelkoren

Google specialist

Mark Kokkelkoren Google ads Woeler
Ben je benieuwd wat wij met Google Shopping voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al Shopping campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen kunnen wij jou adviseren ondersteund met data en uiteraard ook een passend voorstel doen.