Facebook ads uitbesteden

Facebook blijft - met ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland - voor adverteerders een heel interessant platform. Het stelt adverteerders namelijk in staat heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken en helpt daardoor ook bij het behalen van omzetdoelstellingen. Een ander voordeel is dat Facebook voor elk budget geschikt is!

Voordelen Facebook Ads

Groot bereik tegen lage kosten
Latente behoeftes van een doelgroep aanwakkeren
Heel gericht een doelgroep bereiken
Websitebezoekers zonder conversie, nogmaals bereiken
Geschikt voor doelen als extra websitetraffic, offerte-aanvragen, meer fans, etc.

FB Ads uitbesteden aan Woeler

Dankzij de vele segmentatie- en targetingmogelijkheden en de slimme profielen die Facebook samenstelt, kunnen wij bijna elke mogelijke doelgroep voor jou bereiken. Het is zelfs mogelijk om eigen databestanden te uploaden. Zo kunnen we jouw bestaande klanten bereiken of juist uitsluiten. Ook heel interessant, met “look-a-like audiences” is het mogelijk consumenten te bereiken die dezelfde eigenschappen hebben als jouw huidige klanten.

Wij helpen je bij het toevoegen van de juiste meetpixels
Wij A/B testen visuals, teksten en doelgroepen
Wij zorgen voor de juiste retargeting settings
Wij rapporteren periodiek de behaalde resultaten

Succesvolle Facebook campagnes

Waardevolle offerteaanvragen met Facebook leadcampagnes

Wil je weten hoe wij door middel van een Facebook leadcampagne een stijging van het aantal online offerteaanvragen hebben gerealiseerd? Je leest het hier!

Geef jij Facebook een eerlijke kans?

Voor onze klant SUITE702 adverteren wij sinds juni 2019 op Facebook, waarbij conversies uiteindelijk de doelstelling is. In deze case lees je precies hoe wij middels een bewezen trechtermodel meer conversies genereren. Lees snel verder!

 

 

Onze Facebook ads specialisten

Kelly Aalberse

Social media specialist

Kelly Aalberse
Reinout Slinger

Social media specialist

Reinout Slinger
Sven Tol

Social media specialist

Sven Tol
Benieuwd wat wij uit jouw Facebook Ads campagnes kunnen halen?

Het maakt ons niet uit of je al FB Ads campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen kunnen wij jou adviseren - ondersteund met data - en uiteraard ook een passend voorstel doen.