Facebook Ads uitbesteden? Online marketing bureau Woeler helpt jou!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wat kunnen wij voor je doen? *

Facebook adverteren uitbesteden aan Woeler

Facebook blijft - met ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland - voor adverteerders een heel interessant platform. Het stelt adverteerders namelijk in staat heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken en helpt daardoor ook bij het behalen van omzetdoelstellingen. Een ander voordeel is dat Facebook voor elk budget geschikt is! We kunnen ook starten met een laag budget en op basis van resultaat kun je altijd opschroeven.

Facebook Ads uitbesteden aan experts

Dankzij de vele segmentatie- en targetingmogelijkheden en de slimme profielen die Facebook samenstelt, kunnen wij bijna elke mogelijke doelgroep voor jou bereiken. Het is zelfs mogelijk om eigen databestanden te uploaden. Zo kunnen we jouw bestaande klanten bereiken of juist uitsluiten. Ook heel interessant, met “look-a-like audiences” is het mogelijk consumenten te bereiken die dezelfde eigenschappen hebben als jouw huidige klanten.

Gaan wij voor jou aan de slag? Dan beginnen we met een uitgebreide analyse van jouw doelgroep via Google Analytics, maken we gelijk relevante doelgroepen aan en analyseren we de huidige advertenties (als deze aanwezig zijn). Op basis van onze analyse maken wij de perfecte funnel voor jouw bedrijf en zullen we op basis van data gaan optimaliseren.

Wij helpen je bij het toevoegen van de juiste meetpixels
Wij A/B testen visuals, teksten en doelgroepen
Wij zorgen voor de juiste retargeting settings
Wij rapporteren periodiek de behaalde resultaten

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze andere Social Advertising specialiteiten