Social webcare | Woeler

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.

Vanaf € 150,- per maand

Offerte aanvragen

  • Klanttevredenheid

  • Bespaar kostbare tijd

  • Betere zoekresultaten

Social webcare

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en u daarom niet altijd op tijd kunt reageren op vragen en/of opmerkingen vanuit uw social media. Wij letten daarom ook graag voor u op en plaatsen binnen 24 uur een gepaste reactie op alle vragen, problemen en/of opmerkingen. Een goede webcare zorgt er namelijk niet alleen voor dat bezoekers nieuwe aankopen doen en daarmee de conversie verhogen, maar het maakt tevens de fans loyaal.

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen graag de klantenservice van uw social media kanalen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat er binnen 24 uur een gepast antwoord wordt geplaatst op vragen van uw (potentiële) klanten.

Offerte aanvragen

Profiteer van vele voordelen

Klanttevredenheid

Een klant in de winkel is hetzelfde als een klant op het web. Ook die moet u niet negeren wanneer zij vragen of opmerkingen hebben. Door passende antwoorden te geven vergroot u uw online service en zal de klanttevredenheid stijgen. Dit versterkt gegarandeerd de reputatie van uw merk.

Bespaar kostbare tijd

Voor het beheren van een online community is tijd nodig. Woeler heeft de ervaring en de middelen om uw kanalen niet alleen constant te laten groeien maar ook actief te houden waardoor de tijd die u zelf in social media investeert ook veel meer waard wordt.

Betere zoekresultaten

Stelt u zich voor dat een (potentiële) klant uw bedrijf Googelt en de eerst tien hits negatieve informatie over uw merk bevatten. Juist, dat is niet bepaald goede reclame. Door vragen en klachten tijdig af te handelen, zorgt u voor positievere zoekresultaten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat dan één van onze adviseurs u terugbellen.

Bel mij terug >

Pinterest borden

Pinterest is hét inspiratieplatform onder alle social media kanalen. Als bedrijf is Pinterest ontzettend geschikt om de producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien...
Lees meer >

E-mail Marketing Automation

Wilt u uw marketing vele malen effectiever maken? Maak het mogelijk met Marketing Automation. Stuur met E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de...
Lees meer >

Chatbot

Ga ook voor de perfecte klantenservice en een razendsnelle reactietijd! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot....
Lees meer >

WaaS: Website as a Service

Presteert uw website slecht? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op uw website te doen? Of rijzen de kosten de pan uit voor aanpassingen...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >