Social webcare | Woeler

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.

Vanaf € 150,- per maand

Offerte aanvragen

  • Klanttevredenheid

  • Bespaar kostbare tijd

  • Betere zoekresultaten

Social webcare

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en u daarom niet altijd op tijd kunt reageren op vragen en/of opmerkingen vanuit uw social media. Wij letten daarom ook graag voor u op en plaatsen binnen 24 uur een gepaste reactie op alle vragen, problemen en/of opmerkingen. Een goede webcare zorgt er namelijk niet alleen voor dat bezoekers nieuwe aankopen doen en daarmee de conversie verhogen, maar het maakt tevens de fans loyaal.

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen graag de klantenservice van uw social media kanalen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat er binnen 24 uur een gepast antwoord wordt geplaatst op vragen van uw (potentiële) klanten.

Offerte aanvragen

Profiteer van vele voordelen

Klanttevredenheid

Een klant in de winkel is hetzelfde als een klant op het web. Ook die moet u niet negeren wanneer zij vragen of opmerkingen hebben. Door passende antwoorden te geven vergroot u uw online service en zal de klanttevredenheid stijgen. Dit versterkt gegarandeerd de reputatie van uw merk.

Bespaar kostbare tijd

Voor het beheren van een online community is tijd nodig. Woeler heeft de ervaring en de middelen om uw kanalen niet alleen constant te laten groeien maar ook actief te houden waardoor de tijd die u zelf in social media investeert ook veel meer waard wordt.

Betere zoekresultaten

Stelt u zich voor dat een (potentiële) klant uw bedrijf Googelt en de eerst tien hits negatieve informatie over uw merk bevatten. Juist, dat is niet bepaald goede reclame. Door vragen en klachten tijdig af te handelen, zorgt u voor positievere zoekresultaten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesrapport aan of neem contact op met één van onze strategen.

Gratis adviesrapport aanvragen >

Chatbot

Dé ontwikkeling van 2018! Optimaliseer je klantenservice door 24 uur per dag op berichten te reageren met een chatbot.
Lees meer >

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zodat al uw marketingactiviteiten voorzien kunnen worden van professioneel fotomateriaal.
Lees meer >

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd het medium met de hoogste conversie. Laat Woeler je compleet ontzorgen door niet alleen social media, maar ook jouw nieuwsbrieven uit...
Lees meer >

Webcare

Service is key! Heeft u geen tijd om dagelijks uw social media te controleren op vragen? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.
Lees meer >