Social advertising uitbesteden aan experts.

Search engine advertising zorgt voor direct resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes begin je direct aan jouw weg naar de top. Als zoekmachine marketingbureau helpen we je graag aan een vliegende start. Door de juiste manier van online adverteren sta je binnen no-time hoog in zoekmachines als Google of Bing. Onze slimme specialisten kunnen superspecifiek targeten op jouw doelgroep(en) en de kosten worden per klik, impressie of view berekend.

Welke kanalen zijn er binnen Social Advertising?

Facebook

Super goede targetingmogelijkheden, groot bereik en geschikt voor diverse doelstellingen, dit is Facebook in een notendop.

Instagram

Instagram is net als Facebook super interessant voor adverteerders, juist ook omdat de doelgroep anders is is de aanvulling van Instagram op Facebook ontzettend interessant.

Pinterest

Met Pinterest Advertising brengen wij jouw producten en content onder de aandacht bij mensen die browsen, ontdekken en zoeken op Pinterest. Dat betekent dat je direct nieuwe leads bereikt met inspirerende content!

LinkedIn

Gebruikers van LinkedIn hebben een andere intentie in vergelijking met andere social mediaplatformen. LinkedIn Advertising target op bedrijfsniveau, senioriteitsniveau en functietitel. Wil je graag b2b-doelgroepen bereiken? Dan is LinkedIn Advertising ideaal!

Succesvolle Social Advertising campagnes

Geef jij Facebook een eerlijke kans?

Voor onze klant SUITE702 adverteren wij sinds juni 2019 op Facebook, waarbij conversies uiteindelijk de doelstelling is. In deze case lees je precies hoe wij middels een bewezen trechtermodel meer conversies genereren. Lees snel verder!

 

 

Waardevolle offerteaanvragen met Facebook leadcampagnes

Wil je weten hoe wij door middel van een Facebook leadcampagne een stijging van het aantal online offerteaanvragen hebben gerealiseerd? Je leest het hier!

Onze Social Advertising specialisten

Kelly Aalberse

Social media specialist

Kelly Aalberse
Sven Tol

Social media specialist

Sven Tol Woeler
Bruno de Vries

Social media specialist

Bruno de Vries Woeler
Ben je benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.