State of the art websites en webshops - Woeler

State of the art websites en webshops

Wij kunnen super goede campagnes op bijvoorbeeld social media en Google opzetten, maar het kan zijn dat de website die achter de campagne zit niet goed functioneert, niet aantrekkelijk is of onprofessioneel overkomt. Dan converteren de websitebezoekers niet tot kopers en dat is zonde van elke euro die u in online marketing stopt.

Eenvoudig zelf de website aanpassen

Wij hebben elk onderdeel alvast ontwikkeld. Denk aan de header, footer, diverse blokken voor op homepagina’s of andere landingspagina’s, vacature pagina’s, winkelmandje en check-out en nog tal van andere elementen die u nodig kunt hebben. Dit betekent dat wij door het selecteren van deze onderdelen een website of webshop razendsnel kunnen opzetten. Vervolgens is elk element te wijzigen in opzet, lettertype, lettergrootte en kleur.

Dankzij de drag-and-drop builder kunnen we bovendien alle elementen eenvoudig van positie verslepen. En bovendien kunt ook u na de oplevering van de website nog werkelijk elk element op de website zelf eenvoudig aanpassen. Dus zonder tussenkomst van een webbouwer en met de garantie dat u geen fouten kunt maken. Kortom: een super gebruiksvriendelijke website met een unieke uitstraling!

Interesse in een nieuwe website of webshop?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze marketingadviseurs.
Bel naar 0226-331444 of mail naar info@woeler.nl.