State of the art websites en webshops - Woeler

State of the art websites en webshops

Als online marketeers weten wij als geen ander dat het hebben van een goed functionerende website een absolute ‘must’ is. Wij kunnen namelijk super goede campagnes op bijvoorbeeld social media en Google opzetten, maar als de website die achter de campagne zit niet goed functioneert, niet aantrekkelijk is of onprofessioneel overkomt dan converteren de websitebezoekers niet tot kopers. Dat is zonde van elke euro die u in online marketing stopt. 

Om deze reden hebben wij besloten websites en webshops te ontwikkelen die high-end zijn, futureproof, SEO geoptimaliseerd en bovendien super eenvoudig aan te passen zijn zonder dat er ook maar iets mis kan gaan. En dat tegen vaste prijzen per maand! De naam? WaaS: Websites as a Service

Onze beloftes

Snelle lancering van de nieuwe website/webshop;
Wij kunnen bovendien eenvoudig uw huidige content overnemen;
Zéér gebruiksvriendelijk (een aanpassing of extra pagina heeft u zo gemaakt);
Super snelle laadtijden van de pagina’s;
SEO geoptimaliseerd qua techniek;
Geen torenhoge opstartkosten;
Geen facturen of verborgen kosten achteraf;
Vaste lage pricing per maand (voor veilige hosting, support, updates, features en het feit dat er geen webbouwer meer aan te pas hoeft te komen).

Eenvoudig zelf de website aanpassen

Wij hebben elk onderdeel alvast ontwikkeld. Denk aan de header, footer, diverse blokken voor op homepagina’s of andere landingspagina’s, vacature pagina’s, winkelmandje en check-out en nog tal van andere elementen die u nodig kunt hebben.

Dit betekent dat wij door het selecteren van deze onderdelen een website of webshop razendsnel kunnen opzetten. Vervolgens is elk element te wijzigen in opzet, lettertype, lettergrootte en kleur.

Dankzij de drag-and-drop builder kunnen we bovendien alle elementen eenvoudig van positie verslepen. En bovendien kunt ook u na de oplevering van de website nog werkelijk elk element op de website zelf eenvoudig aanpassen. Dus zonder tussenkomst van een webbouwer en met de garantie dat u geen fouten kunt maken. Kortom: een super gebruiksvriendelijke website met een unieke uitstraling!

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze marketingadviseurs.
Bel naar 0226-331444 of mail naar info@woeler.nl.