Constante stroom kwalitatieve aanvragen via Google Ads - Woeler
Constante stroom kwalitatieve aanvragen via Google Ads
Constante stroom kwalitatieve aanvragen via Google Ads

Stalendeurenmeesters.nl maakt hoogwaardige stalen deuren waarbij Nederlands vakmanschap voorop staat. Vanuit de fabriek in Obdam worden dagelijks de mooiste stalen deuren gemaakt die door heel Nederland worden geplaatst.

Google Ads optimaliseren

Sinds januari 2018 is Woeler begonnen met Google Ads. Ons doel is het genereren van kwalitatieve aanvragen voor een schappelijke prijs. Na een aantal maanden van testen en optimaliseren hadden wij de succesformule gevonden. Vanaf dat moment behalen wij maandelijks veel offerte aanvragen tegen een goede kosten per conversie.

Beheren van Google advertenties

Google ads succesvol krijgen is een ding maar om de ads ook succesvol te houden is een compleet andere tak van sport. Wij kijken kritisch naar elke campagne en sturen deze waar nodig is bij. Zo zagen wij dat wanneer iemand zoekt naar taatsdeuren in plaats van stalen deuren, dat die mensen aanzienlijk vaker converteren. Zo testen wij continu met advertentieteksten, kijken wij naar hoe oud mensen zijn, welk apparaat ze gebruiken en of het geslacht van invloed is op hoe vaak iemand converteert. Door dit continu bij te houden lukt het ons elke maand opnieuw om een topresultaat neer te zetten.

Google ads ontwikkeling

Meer weten?

Wilt u meer weten over succesvolle campagnes die perfect op elkaar én de website aansluiten?

Wat zou je graag van ons willen ontvangen?