Easy Living, slapend naar een succes?! - Woeler

Easy Living over Woeler

"Aangezien ik ontevreden was over de samenwerking met onze oude partner ben ik in gesprek gegaan met Woeler. Het idee dat zij waren gespecialiseerd in de woonbranche sprak mij erg aan. Uiteindelijk zijn wij een samenwerking gestart en hebben wij ook gekozen om Woeler een compleet nieuwe website te laten maken.

Deze opstart is niet vlekkeloos gegaan en heeft ons gezamenlijk veel meer tijd en aandacht gekost dan was verwacht. Hierdoor hebben wij een wat hobbelig begin van onze samenwerking gehad. Echter zijn wij nu alweer 2 jaar verder en werken wij naar volle tevredenheid samen met Woeler.

Ik heb één contactpersoon voor alle onderdelen die wij afnemen en dat vind ik zeer prettig werken. Maandelijks heb ik een belmoment met Kelly om alles te bespreken. Ik vind het prettig dat Kelly daardoor ons bedrijf ook goed kent en daardoor goed mee kan denken. Door het vaste maandelijkse moment leer je elkaars wensen en werkwijze goed kennen. Ze brengt dan ook uit haarzelf ideeën naar voren voor de onderdelen waarop het nog beter kan worden en dat is echt top.

Waar ik met onze oude partner eigenlijk niet goed inzicht had wat er op de achtergrond voor ons gedaan werd en het daardoor altijd een beetje een vraagteken bleef, vind ik dit bij Woeler veel duidelijker. Ook de achtergrond waarin de website gebouwd is, is klantvriendelijk en goed om mee te werken voor SEO."