Het SEO succes van Woeler

Het SEO succes van Woeler

SEO, ook wel Search Engine Optimization, is een dienst waar je misschien niet op korte termijn direct succes mee ervaart, maar waar je op lange termijn erg van kunt profiteren! Al jaren zijn wij bezig om onze klanten te laten stijgen in Google (de gratis vermeldingen dus) en zorgen wij voor successen door middel van on page, off page én technische SEO. Tijd om deze successen met jullie te delen.

Meer organisch verkeer voor de Handelsfabriek

Bij de start van de samenwerking met De Handelsfabriek zijn wij begonnen met Google Ads en Facebook Ads. Na een aantal maanden hebben wij in overleg met de klant SEO toegevoegd aan het pakket. We zijn inmiddels ruim een jaar geleden begonnen met de SEO werkzaamheden voor De Handelsfabriek. De website, in dit geval onze eigen WaaS website, hebben we op een aantal SEO punten verder geoptimaliseerd.

Hierbij is vooral de focus geweest op on-page optimalisaties, evenals enkele “technische optimalisaties”. Bij on-page optimalisaties moet je denken aan nieuwe relevante teksten en bij technische optimalisaties aan het toevoegen van rich snippets en structured data. Al deze optimalisaties hebben ervoor gezorgd dat:

Het maandelijks organisch verkeer op de website in een jaar tijd gestegen is met 63%;
De Handelsfabriek op verschillende zoekwoorden goed gevonden wordt, terwijl ze voorheen op plek 100+ stonden;
Elke relevante product(overzichts)pagina tekst heeft gekregen, die geoptimaliseerd is voor hoge SEO waardes;
Er relevante technische optimalisaties worden verricht, zoals het toevoegen van rich snippets betreft de meestgestelde vragen.

Naast de betere positionering binnen het organische deel van Google en de efficiëntie van de website, is de ervaring van de bezoekers dus ook beter geworden.

Het Seo Succes Van Woeler

De Graaf Mobiliteit gaat van Google positie 10 naar positie 1

In eerste instantie hebben we ons voor De Graaf Mobiliteit gefocust op de organische groei van de zoekwoorden omtrent ‘brommobielen’. Dit zoekwoord heeft een zoekvolume van 22.000 personen per maand en is dus zeer interessant voor onze klant. Als we goed scoren op zo’n zoekwoord, dan kunnen we een enorme boost geven aan het totale websiteverkeer.

Binnen drie maanden tijd zijn we op het zoekwoord 'brommobielen’ van positie 10 naar positie 1 geklommen. Dankzij een stevige fundering vanuit WaaS, waar de website van De Graaf Mobiliteit op draait, zijn de technische aspecten van de website altijd up to date. Hierdoor konden we ons bij de start van de SEO samenwerking direct focussen op het updaten van bestaande en het schrijven van nieuwe teksten. Deze teksten hebben dus geresulteerd in een mooie positie stijging van een zoekwoord met flink wat zoekvolume. Inmiddels zijn we ook aan de slag gegaan met andere zoekwoorden. Opgesomd hebben we met onze SEO werkzaamheden het volgende nu al gerealiseerd voor De Graaf Mobiliteit:

Op het zoekwoord ‘brommobielen' binnen drie maanden van positie 10 naar positie 1.
Drie extra zoekwoorden in de top 5, vijf extra zoekwoorden in de top 10 en vier zoekwoorden in de top 20.
Het websiteverkeer is daarnaast ook flink toegenomen en de voorspelling hiervan is dat het nog eens met 8.198 hits per maand zal toenemen.
Het Seo Succes Van Woeler

37% meer organisch verkeer voor het Inboedelhuis

Het Inboedelhuis is een klant waar we al jaren marketing voor mogen uitvoeren. Sinds kort zijn we gestart met SEO werkzaamheden en hebben wij een nieuwe website gebouwd in WaaS. De combinatie van deze twee heeft geleid tot een mooie stijging in organisch verkeer.

Gedurende de afgelopen periode is het organisch verkeer van Het Inboedelhuis gestegen met maar liefst 37%.

Dit is een fijn resultaat voor de klant, omdat dit betekent dat de website nu beter gevonden wordt door potentiële klanten die op zoek zijn naar diensten en producten van Het Inboedelhuis. Dit resultaat konden we niet alleen behalen door de SEO werkzaamheden, maar ook door WaaS. De nieuwe website staat nu iets langer dan een half jaar live en is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. De website biedt een betere gebruikerservaring aan de bezoekers van de website. Deze verbeteringen hebben ook bijgedragen aan de stijging van het organisch verkeer.

Wij zijn natuurlijk trots op de resultaten die wij tot nu toe hebben behaald voor Het Inboedelhuis. De stijging in organisch verkeer laat zien dat de SEO werkzaamheden en de nieuwe website een positief effect hebben gehad op de online aanwezigheid van Het Inboedelhuis. Op naar nog meer succes!

Het Seo Succes Van Woeler

Meer en kwalitatiever verkeer voor TrapXpress

We hebben een half jaar geleden een leuk gesprek gehad met onze klant TrapXpress en besloten dat SEO een mooie toevoeging zou zijn voor de huidige marketing mix. Door het doorvoeren van een aantal aanpassingen op de huidige website en het toevoegen van nieuwe pagina's, die gericht zijn op het verkrijgen van meer organisch verkeer, hebben wij in korte tijd mooie resultaten weten te behalen.

Gedurende de afgelopen zes maanden hebben wij een organische groei van 25% weten te realiseren.
De groei is niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Het organische verkeer is namelijk veel relevanter geworden, wat resulteert in meer organische conversies.
Naast de organische groei in verkeer, zijn de conversies vanuit dit verkeer met 80% toegenomen.

De stijging in conversies is niet alleen dankzij de SEO werkzaamheden, maar ook door de gerichte aanpassingen op de website en de nieuwe pagina’s die wij hebben toegevoegd. Hierdoor zijn de bezoekers beter in staat om te vinden wat zij zoeken. Doordat bezoekers beter kunnen vinden wat zij zoeken, is niet alleen het conversiepercentage van het organische verkeer gestegen, maar is ook;

Het algemene conversiepercentage gestegen met 44%.

Dankzij deze resultaten heeft TrapXpress nu een betere online aanwezigheid en is de website beter geoptimaliseerd voor organisch verkeer. Dit heeft geresulteerd in een significante toename van het aantal relevante bezoekers en een hogere conversiegraad.

Het Seo Succes Van Woeler

Het succes van Search Engine Optimization

Wij zijn trots op deze resultaten en zijn van mening dat voor elke klant SEO een toegevoegde waarde kan zijn aan hun marketing mix. We schrijven niet alleen teksten, maar kijken ook echt naar de website. Als je alle successen goed leest, valt of staat het succes ook met een goede website. Wij zorgen voor het totaalplaatje! Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met jouw marketeer of met een van onze accountmanagers!