De werkplaats op volle toeren bij WoodChoice! - Woeler

WoodChoice over Woeler

"WoodChoice begon als een hobby. Al snel werd het ons duidelijk dat het maken van meubels écht onze passie is en dat we hier iets van wilde maken. Echter komt er bij het opschalen van een bedrijf veel kijken. Sebastiaan en ik wilde ons eigenlijk enkel bezighouden met het creëren van ambachtelijke meubels en kozen er daarom voor om de hulp in te schakelen van een partij die ons op de kaart kon zetten. Na wat negatieve ervaringen met een andere partij, hadden wij een wat sceptische houding tegenover externe hulp.

En daar was Woeler… Schijnbaar hét online marketingbureau in de woonbranche met een 2-0 voorsprong. Ondanks de negatieve ervaringen met onze vorige partij durfde wij het aan om wederom in zee te gaan met een marketingbureau, en dat heeft ons dit keer veel gebracht. Sebastiaan en ik zijn erg tevreden over de transparante en persoonlijke aanpak van Wessel en in het verlengde van hem, Woeler."

Wessel over WoodChoice

“Sinds de start van de samenwerking heb ik het persoonlijk contact met Sebastiaan en Leslie altijd als erg prettig ervaren. Los van goede communicatie onderling, heb ik zelf ook veel affiniteit met de meubelen van WoodChoice. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik onlangs een oud eiken tafel en tv-meubel bij hen heb aangeschaft. Ik kijk er naar uit om ook komend jaar weer samen aan een langdurige groei te blijven werken.”