Danenberg Shop| Woeler

1.240 geïnteresseerden naar de website!

 • 1.240
  Websiteklikken

 • € 150,-
  Advertentie budget


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Vouwwanden promotie

Met de zomer in aantocht was het voorjaar voor Danenberg Shop het moment om vouwwanden te promoten. Voor veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van duurzame bouwmaterialen is het lastig om online de doelgroep te bereiken en deze personen vervolgens te triggeren om de website te bezoeken. Vanuit onze ervaring met vele bouwbedrijven hebben we voor Danenberg Shop de juiste doelgroep weten te bereiken en naar de website geleid.

Doelgroep

Danenberg Shop wilde graag de doelgroep van mensen in de leeftijdscategorie van 30-60 jaar bereiken. Personen uit deze groep zijn het vaakst in het bezit van een eigen huis, terrasoverkapping en/of een bedrijfspand. Deze groep is dan ook het meest interessant om te benaderen met vouwwanden. Voor een bouwbedrijf is het niet alleen belangrijk dat de juiste leeftijden bereikt worden, maar dat de bereikte groep mensen ook niet te ver weg wonen. Daarom hebben wij voor Danenberg Shop geadverteerd op personen en bedrijven die maximaal 50 km uit de buurt van de vestigingsplaats Hoogwoud woonachtig zijn. Dit zorgt ervoor dat de aanvragen die binnenkomen ook nog eens relevant en realistisch zijn voor Danenberg Shop.

A/B Testing

Voordat we voor een klant het volledige budget gaan inzetten op een advertentie, testen wij welke tekst en beeld bij welke doelgroep het beste aanslaat. Hierdoor behalen wij de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Voor Danenberg Shop hebben wij de advertentie binnen twee markten getest: de business to business markt en de business to consumer markt. In de advertentieset voor de business to business markt hebben we gebruik gemaakt van een budget van € 50,-. Binnen deze advertentieset hebben wij voor Danenberg Shop de focus gelegd op personen van bedrijven die een link hebben met architectuur en techniek, bouw en winning van grondstoffen en installaties en reparaties. Hierdoor is de doelgroep die bereikt wordt nog relevanter. In de advertentieset voor de business to consumer markt hebben wij met € 100,- budget de focus gelegd op mensen in de leeftijdscategorie van 30-60 jaar. 

Resultaten

In drie weken tijd zijn er ruim 45.000 mensen bereikt en hebben 1.240 geïnteresseerden op de link naar de website geklikt. De advertentieset voor de business to consumer markt was met het grote bereik en het hoge aantal clicks naar de website het meest effectief. Ook zijn de kosten per klik binnen deze set het laagst gebleven. Naast dat Danenberg Shop door deze resultaten een groot bereik heeft gerealiseerd en de bekendheid vergroot heeft, zijn er in de maand na de advertentiecampagne heel veel vouwwanden verkocht. 

Resultaten advertentieset business to consumer

Resultaten advertentieset business to business

Wilt u net als Danenberg Shop ook relevante personen bereiken op social media? Bekijk dan onze dienst en vraag een gratis quickscan aan!

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak kennis met onze Social Media Marketeers!  

Wat wij voor Danenberg Shop hebben gedaan

 • Social media strategie

 • Social Campaign

 • Community Building

 • Facebook en Instagram Advertising

 • Contentpakket Facebook