De Haardhout Handelaar | Woeler

Succesvolle advertenties voor De Haardhout Handelaar!

 • 2.976
  Websiteklikken

 • 119.016
  Aantal keer gezien


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

De Haardhout Handelaar

Het najaar is voor De Haardhout Handelaar het moment om het haardhout onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Met de steeds kouder wordende dagen is het ook voor consumenten het moment om de kachel te stoken. Vanaf september zijn wij voor De Haardhout Handelaar aan de slag gegaan met Facebook advertenties. En met succes: tot nu toe hebben we al 59.478 personen bereikt en 2.984 clicks uit de doelgroep gerealiseerd. In deze case lees je alles over deze succesvolle Facebook ad-campagne.

Omdat De Haardhout Handelaar graag meerdere soorten haardhout onder de aandacht wil brengen, hebben we in de maanden september, oktober, november en december een carrousel ingezet.

Doelgroep

De Haardhout Handelaar richt zich op personen in de leeftijdscategorie van 25-64 jaar. Mensen in deze leeftijdscategorie wonen vaak op zichzelf en zijn dus ook eerder geneigd om hout aan te schaffen voor een open haard. Om de advertentie nog efficiënter in te stellen hebben we hem gericht op personen met de interesses: brandhout, haard, houtkachel, huis en tuin en kachel.  

Testen voor optimaal resultaat

Om de beste resultaten te behalen optimaliseren we de advertenties maandelijks. Dit doen we door veel te testen met verschillende beelden en teksten. Hierdoor weten we de kosten per click iedere maand te verlagen. Momenteel bedragen de kosten per klik slechts € 0,04. De onderstaande carrousel-advertentie levert tot dusver de beste resultaten op.

De advertentie waarmee we tot nu toe de beste resultaten behalen.

Resultaat

De resultaten van de campagne zijn hartverwarmend. Dit zijn de belangrijkste cijfers van de advertenties:

Websiteclicks: 2.984
Bereik: 59.478 personen
Kosten per click: € 0,07
Weergaven: 119.016
Relevantiescore: 9

Deze mooie resultaten hebben wij met het ads budget uit het pakket behaald. Nu weten we exact wat er goed loopt, waardoor De Haardhouthandelaar vol vertrouwen een ad booster kan afnemen om nog meer succes te realiseren! Onlangs hebben we ook de Facebook-pixel geplaatst, zo kunnen we ook het aantal aankopen uit Facebook meten.

Wilt u ook uw doelgroep bereiken met Facebook ads? Bekijk dan onze social media strategy dienst!

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak kennis met onze Social Media Marketeers!  

Wat wij voor De Haardhout Handelaar hebben gedaan

 • Social media strategie

 • Eigen branche-marketeer

 • Facebook en Instagram Advertising

 • Contentpakket Facebook