Frecious | Woeler

16 conversies in slechts 5 dagen dankzij FB ads!

 • Liquid error: undefined method `uuid?' for nil:NilClass

  In 5 dagen tijd:

 • 16
  Aanvragen

 • 3,13
  CPO

 • 21.241
  Aantal keer gezien


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Frecious

Frecious sluit met haar biologische juices heel goed aan op de steeds groter wordende trend van gezonder leven. Om de doelgroep kennis te laten maken met de producten hebben wij voor Frecious de startboxen gepromoot met Facebook ads. Met succes: in 5 dagen maar liefst 16 verkochte boxes ter waarde van € 79,- per stuk!

Startbox

De producten van Frecious zijn er voor iedereen die op een eenvoudige en snelle manier de benodigde vitamines wil binnenkrijgen. Met een startbox kan iedereen kennismaken met de Frecious juices. Een Facebook advertentiecampagne is dan ook het middel om personen uit de doelgroep te benaderen met de juices.

Doelgroep

Doordat steeds meer mensen bezig zijn met bewuster leven is de doelgroep van Frecious vrij groot. De advertentiecampagne hebben wij dan ook breed ingezet op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorieën 23-35 jaar en 35-45 jaar. De advertentieset voor personen in de leeftijdscategorie van 35-45 jaar behaalde de beste resultaten. Binnen deze set bedroegen de kosten per conversie slechts € 1,56.

Twee afbeeldingen

Om te testen welk beeld het beste zou aanslaan binnen de doelgroep is er geadverteerd met twee verschillende afbeeldingen. Er is gebruik gemaakt van een sfeerfoto en een productfoto. Beide afbeeldingen sloegen goed aan binnen de doelgroep. Wel zorgde de advertentie met sfeerfoto voor meer conversies dan de productfoto, 10 tegen 6.

Resultaten

Vanuit de advertentie zijn er met de Facebook-pixel maar liefst 16 verkochte startboxen gemeten. Per conversie bedroegen de kosten slechts € 3,13. Met de campagne zijn er ook nog eens 13.752 personen bereikt en 21.241 weergaven gerealiseerd. Dankzij deze campagne hebben er weer veel nieuwe personen kennis kunnen maken met de juices van Frecious. 

Net als Frecious ook effectief adverteren op Facebook? Bekijk onze social media strategy dienst.

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak kennis met onze Social Media Marketeers!  

Wat wij voor Frecious hebben gedaan

 • Social media strategie

 • Facebook en Instagram Advertising

 • Contentpakket Facebook