Games 4 us|Woeler

12 Xbox Ones 2 TB verkocht in de pre-order periode!

 • Liquid error: undefined method `uuid?' for nil:NilClass

  In 8 dagen tijd:

 • 830
  Websiteklikken

 • 26.088
  Aantal keer gezien

 • 12
  Aanvragen

 • Basic
  Pakket


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Games 4 us

Tegenwoordig zijn er vele webshops die consoles en games verkopen. Door de grote concurrentie is het lastig om zichtbaar te worden in deze markt. Om de verkoop van een product toch te kunnen stimuleren bij de juiste doelgroep hebben wij voor Games 4 US een advertentiecampagne opgezet.

Uniek product

In de advertenties hebben wij een uniek product van Games 4 us laten terugkomen. Dit was een Xbox One S met 2 TB geheugen, waarvan er een beperkt aantal verkrijgbaar zijn in Nederland. Doordat dit een speciaal product is, was de kans groot dat dit voor veel traffic naar de website ging zorgen. De doelstelling van deze advertentiecampagne was duidelijk: zo snel mogelijk de gameconsoles uitverkopen.

Doelgroep

Om voor Games 4 US de juiste doelgroep te bereiken hebben wij een advertentieset aangemaakt met mannen van 18-40 jaar die gaming als interesse hebben. Hierdoor waren de bereikte personen ook daadwerkelijk mensen die de potentie hadden om klant te worden.

A/B testing 

Er is getest met twee advertenties met verschillende teksten en call to action buttons. Omdat de Xbox One S 2 TB een exclusief product is hebben wij dit ook vooral in de teksten terug laten komen. Als Call To Action hebben wij gebruik gemaakt van een knop met Shoppen en een knop met Nu aanvragen. De advertentie met de Shoppen knop, waarin met de advertentietekst de nadruk lag op het feit dat Games 4 us een van de weinige aanbieders in Nederland is van deze console, scoorde het beste. Na het testen hebben we deze advertentie dan ook door laten lopen en de andere advertentie stopgezet.

Groot bereik en veel extra omzet!

De advertentiecampagne presteerde goed. Per klik bedroegen de kosten slechts € 0,06. Met een relevantiescore van 9 is ook duidelijk geworden dat de advertentie dankzij de goed ingestelde advertentieset ook echt relevant was voor de doelgroep. In 8 dagen zijn er ruim 26.000 mensen bereikt en zijn er vanuit de advertentie 12 Xbox One S consoles verkocht. Omdat Games 4 us klanten ook de mogelijkheid biedt om oude games en consoles in te ruilen tegen korting, werden er 7 oude Xbox systemen ingeleverd. Door deze systemen weer door te verkopen kon Games 4 us nog meer winst maken en waren de kosten van € 50,- een schijntje ten opzichte van de hoge opbrengsten.

Wilt u ook succesvol adverteren op Facebook? Bekijk onze social media strategy dienst en vraag een gratis quickscan aan!

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak kennis met onze Social Media Marketeers!  

Wat wij voor Games 4 us hebben gedaan

 • Facebook en Instagram Advertising

 • science Created with Sketch.

  Advertising A/B testen

 • Advertising finetunen & optimaliseren

 • Contentpakket Facebook