Mijn Veranda | Woeler

913 relevante klikkers naar het offerte-formulier

 • 3 weken
  Looptijd

 • 913
  Websiteklikken

 • 27.663
  Aantal keer gezien


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Mijn Veranda

Met het naderende najaar was augustus voor Mijn Veranda het laatste moment om dit jaar veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers en carports te promoten. En welke manier van promoten is er nou effectiever dan het inzetten Facebook ads? Voor Mijn Veranda hebben wij 913 personen uit de doelgroep naar de offerte-pagina weten te leiden.

Als bedrijf wil je graag dat advertenties daadwerkelijk wat opleveren en dat het effect merkbaar is. Vandaar de keuze om met de advertenties de focus te leggen op het genereren van zoveel mogelijk offerte-aanvragen.

Doelgroep

Mijn Veranda richt zich met haar producten en diensten op huizenbezitters. De advertentie richtten wij dan ook op personen van 24 jaar tot en met 65+. Binnen deze groep hebben wij de advertentie gericht op personen met de interesses huis en/of tuin en veranda’s. Met de advertentie is er gefocust op mannen en vrouwen uit heel Nederland en een klein deel van België.

Verschillende advertenties

Het doel van de advertentie was om personen uit de doelgroep te triggeren om het offerte-formulier in te vullen. De advertentieteksten waren dan ook vragend ingestoken, om het zo persoonlijk mogelijk te maken en een reactie uit te lokken. Als call to action hebben we gebruik gemaakt van een ‘’Nu aanvragen’’ button. Om erachter te komen welk type advertentie het beste aan zou slaan bij de doelgroep hebben we getest met een enkele afbeelding en een carrousel. Het voordeel van de carrousel was dat we drie producten (een veranda, tuinkamer en een carport) konden laten zien.

Relevante clicks 

Dankzij deze campagne hebben er maar liefst 913 personen uit de doelgroep op de link naar de offerte-pagina geklikt. De kosten per klik bedroegen slechts € 0,11. De advertentie met carrousel was het meest succesvol en resulteerde in maar liefst 767 kliks! 

Wilt u uw doelgroep ook naar een relevante webpagina leiden? Bekijk onze social media strategy dienst en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak kennis met onze Social Media Marketeers!  

Wat wij voor Mijn Veranda hebben gedaan

 • Social media strategie

 • Facebook en Instagram Advertising

 • science Created with Sketch.

  Advertising A/B testen

 • Advertising finetunen & optimaliseren