Villa Vennendal | Woeler

Websiteverkeer en aanvragen dankzij Google Adwords

 • 226
  Websiteklikken

 • 12.862
  Aantal keer gezien


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Villa Vennendal

Landgoedhotel Villa Vennendal staat vooral bekend als prachtige locatie voor hotelovernachtingen, unieke vergaderlocaties en teambuilding activiteiten. Om de aanvragen voor deze laatste twee diensten meer te stimuleren, schakelde Villa Vennendal Woeler in. De doelstelling was duidelijk: meer zakelijke aanvragen genereren via Google AdWords. Dat is gelukt! Maandelijks ontvangt Villa Vennendal meer verkeer en rechtstreekse aanvragen van zakelijke klanten.

Voorbereiding
Voordat wij Google Adwords gaan inzetten, bepalen we in samenspraak met de klant op welke woorden de diensten of producten gevonden moeten worden. Aan de hand van deze woorden adviseren we over de inhoud van de landingspagina's. Met Adwords campagnes is het namelijk belangrijk dat er voor hetgeen dat er gepromoot moet worden ook geschikte landingspagina’s op de website zijn. Voor de pagina's over de vergaderlocaties en teambuilding activiteiten van Villa Vennendal hebben wij nieuwe, SEO vriendelijke, teksten bedacht en opgesteld. Deze teksten hebben wij op de landingspagina's laten plaatsen. Hierdoor ziet Google dat deze landingspagina's relevant zijn voor de zoeker, de ingestelde zoekwoorden en de advertenties. Hierdoor laat Google de advertenties vaker zien en wordt er meer geklikt en geconverteerd.

Resultaat: meer websiteverkeer en aanvragen
Wij houden net als onze klanten van meetbare resultaten. Als wij voor een klant conversies of aanvragen willen realiseren, willen we de effecten van een campagne kunnen meten. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we dit kunnen meten door de Adwords conversiepixel te installeren. Zo kunnen we exact zien hoeveel aanvragen er via de website uit de campagnes zijn gegenereerd.

Ondanks dat de concurrentie voor vergaderlocaties en teambuildingsactiviteiten groot is, realiseren we voor Villa Vennendal maandelijks veel websiteverkeer en conversies. Naast de aanvragen die via de website binnenkomen, krijgt Villa Vennendal ook telefonisch aanvragen binnen van zakelijke klanten. Villa Vennendal heeft al snel de positieve effecten van de Adwords-campagnes gemerkt.

Naast Google AdWords verzorgen wij voor Villa Vennendal ook de Facebook content en Facebook advertenties. Met de campagnes op Facebook interesseren we de doelgroep voor de diensten en met Adwords zorgen we ervoor dat het hotel goed vindbaar is via de zoekmachine van Google. Hierdoor profiteert Villa Vennendal optimaal van de gouden combinatie tussen deze twee kanalen.

Wilt u ook alles uit de mogelijkheden van online halen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis adviesrapport op maat aan.

Wat wij voor Villa Vennendal hebben gedaan

 • Google Ads

 • Facebook: content & advertising

 • Eigen branche-marketeer

 • Advertising finetunen & optimaliseren

 • Online marketing consultant