Nieuwe, snellere ​en toekomstbestendige website voor Otto's! - Woeler
Zonder extra kosten koppelingen leggen en pagina's toevoegen.
Nieuwe, snellere ​en toekomstbestendige website voor Otto's!

Otto’s is wat men noemt een begrip in de regio. Vanuit Broek op Langedijk (Noord-Holland) bieden zij een totaaloplossing voor kantoren.

Otto’s is wat men noemt een begrip in de regio. Vanuit Broek op Langedijk (Noord-Holland) bieden zij een totaaloplossing voor kantoren. Sinds oktober 2018 zijn wij verantwoordelijk voor hun online marketing activiteiten. Wij ondersteunen Otto’s in het schrijven van social media content, wij voeren diverse FB ads campagnes en wij zorgen voor de zichtbaarheid op Google.

Wij starten een samenwerking echter altijd met een scan van de huidige webshop of website. Dit adviesrapport geeft onze klant een goed beeld van de huidige performance van de website en laat ook zien waar er nog kansen liggen. Dit adviesrapport is, samen met onze wens om Marketing Automation als nieuwe dienst voor Otto’s te implementeren, de basis geweest voor een nieuwe website. In het oude systeem van Otto’s liepen wij namelijk tegen het probleem aan dat een koppeling met ons Marketing Automation platform een ontzettend dure operatie zou worden. Zo duur, dat een nieuwe website vele malen goedkoper én sneller is.

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is altijd geweest: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij de klant na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.Dit betekent ook dat alle gangbare koppelingen automatisch gelegd kunnen worden. Google Analytics, Facebook pixels, Hotjar en Marketing Automation; met  1 druk op de knop ligt de koppeling. Daarnaast hebben wij bij het design niets aan het toeval overgelaten. Alle elementen zijn vooraf grondig besproken met onze CRO professionals waarna het design tot stand is gekomen. Dit heeft gezorgd voor optimale conversie! Zo bevat WaaS voor webshops tal van functionaliteiten die de conversie ten goede komen. En ook zo zijn belangrijke pagina's als de winkelwagen & checkout perfect ontwikkelt met oog op conversie.Voor websites zorgen wij o.a. voor conversieverhogende formulieren waarbij goed ingevulde velden direct groen oplichten. Daarnaast zit er geen beperking aan het aantal formulieren op. Zo kunnen zeer laagdrempelige formulieren gemaakt worden, maar ook formulieren waar men diverse keuzes moet maken en bestanden kan uploaden.

In het geval van Otto’s heeft de nieuwe website naast het gemak van koppelingen voor nog een voordeel gezorgd. De performance is flink verbeterd! Zo was de Pagespeed van Otto’s (de websites draaide eerder op Otto’s.nl en nu draait deze op Ottoskantoor.nl) voorheen:

Oude Page Speed Ottos

Een recente meting laat zien dat de Pagespeed nu perfect is! Zowel op mobiel als op desktop.

Nieuwe Pagespeed Ottos

Zoals gezegd zit er geen beperking aan het aantal pagina’s op en bovendien zijn deze in een handomdraai zelf in te richten na livegang (mocht dit nodig zijn). Daarnaast kunnen wij een nieuwe site of shop razendsnel opleveren dankzij onze “pre-sets” met de garantie dat deze uniek oogt. Dit komt omdat werkelijk elk element is aan te passen. Kortom: een super gebruiksvriendelijke website met een unieke uitstraling!

Voorbeelden van andere websites die door ons zijn opgeleverd zijn:

Blu4you.nl
Compofloor.nl
Baarstopkeukens.nl
Pieterskeukens.nl

Wilt u weten hoe uw eigen website presteert? Probeert u dan eens: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Wilt u meer weten over onze WaaS dienst en lijkt het u een prettige gedachte niet meer afhankelijk te zijn van een webbouwer bij wijzigingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier!

Wat zou je graag van ons willen ontvangen?