Marketing voor B2B, wij hebben de ideale marketingmix | Woeler Alkmaar
B2B

Wat is het zoek- en koopgedrag van een ondernemer of jouw potentiële nieuwe dealer? Wij weten het! De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in B2B marketing. Dat begint bij platformen als Google en LinkedIn. Middels deze platformen genereren we kwalitatieve bezoekers die we vervolgens op uw website "afvangen".

Daarmee starten we met laagdrempelige conversies (brochure download, whitepaper, etc.). Vervolgens activeren we hen via e-mail programma’s (marketing automation) zodat je pas contact opneemt wanneer deze "warm" genoeg zijn. Als partner van programma’s als Spotler schrijven we automatische mailflows uit die jouw toekomstige klant activeert.

Ben je benieuwd welke resultaten wij boeken voor andere B2B bedrijven? Laat je gegevens achter en wij laten het jou geheel vrijblijvend zien via een demo.

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze diensten

Google Ads

Met Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je hoger in Google komt zonder voor die positie te betalen. Wij kunnen jouw huidige posities meten en wij kunnen zowel "off page" als "on page" verbeteringen doorvoeren waardoor ook de posities verbeteren.

Facebook & Instagram

Naast aansprekende content op zowel Facebook als Instagram halen wij ook alles uit de kast om de best presterende campagnes op te zetten. Dit betekent dat wij advertenties zullen afstemmen op de doelgroep maar ook op het apparaat wat zij gebruiken en de plaatsing binnen de kanalen.

Videomarketing

Videomarketing is ontzettend geschikt om jouw bedrijf óf medewerkers te showcasen. De interactie op video's is heel hoog, de video's zijn op meerdere kanalen inzetbaar en bovendien ook geschikt voor bijvoorbeeld werving & selectie.

Marketing Automation

Maak jouw marketing vele malen effectiever met Marketing Automation. Dankzij E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Website as a Service (WaaS)

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij je na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.

De statistieken

Succesvolle businesscases

Een greep uit onze klanten

Ben je benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.