Google Display uitbesteden? Online marketing bureau Woeler helpt jou

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wat kunnen wij voor je doen? *

Google Display uitbesteden aan Woeler

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina's, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube! Bij dit soort campagnes maak je gebruik van banners. Dit kunnen banners zijn die je zelf upload maar het kunnen ook responsive banners zijn die je eenvoudig aanmaakt binnen de interface van het Google netwerk. Naast het enorme bereik zijn ook de doelgroepen die je kunt bereiken heel interessant. Je kunt mensen bereiken op type websites, op basis van hun interesse, omdat ze jouw website eerder hebben bezocht of omdat ze lijken op bezoekers / kopers van jouw website.

Je bereikt mensen pro-actief
Interessante retargetingmogelijkheden
Superspecifieke targetmogelijkheden

Wat is Google Display?

Google Display campagnes zijn push advertenties. Afhankelijk van de doelgroep die je kiest passen deze advertenties doorgaans het beste in een See fase. Het bereik van banners zijn gigantisch, perfect dus om latente behoeftes aan te wakkeren. Wij zullen je natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. Je hoeft geen banners bij ons te aan te leveren als je deze niet hebt, wij zullen deze dan voor je aanmaken. Op basis van de data zullen wij jouw advertenties uiteraard optimaliseren! Staat er al heel lang dezelfde banner live? Dan veranderen wij deze toch gewoon.

Wij zorgen voor meer online resultaat
Om je te helpen beginnen met Google Ads, geven we je € 400,- aan kosteloos advertentietegoed als je € 400,- besteedt (alleen bij nieuwe accounts)
Wij zijn Google Partner

Waarom Woeler?

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze andere SEA specialiteiten

SEA

Veelgestelde vragen over SEA

Waarom is Google Ads belangrijk?

Google Ads is voor veel websites en webshops een belangrijke bron van inkomsten, in veel gevallen zelfs de meest belangrijke. Dit doordat je via Google op veel kanalen kan adverteren en dus een grote zichtbaarheid kan hebben. Zo ben je zichtbaar in de zoekresultaten van deze zoekmachine of de productvertoningen, ook wel Google Shopping genoemd. Verder kun je adverteren via afbeelding banners en op youtube getoond worden. Vrijblijvend gesprek plannen? Klik hier.

Wat doen jullie voor Google Ads?

Wij stellen alles voor jou in indien nodig en nemen alle taken over. Zo heb jij hier geen omkijken naar. We houden je up to date over de resultaten zodat je precies weet hoeveel geld er precies uitgegeven wordt en wat dit oplevert. Samen kijken we welke producten het beste werken of welke zoektermen voor jou relevant zijn. Meer weten? Klik hier!

Ik heb zelf Google Ads aanstaan maar er komt niets uit, hoe komt dit?

Dit kan aan veel onderdelen liggen. Google Ads kan best ingewikkeld zijn voor iemand die hier geen ervaring mee heeft. Wij kijken, samen met jou, in het account en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Klik hier om een vrijblijvend gesprek te plannen.