Google Display uitbesteden

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video's bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina's, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube!

Voordelen Google Display

Je bereikt mensen pro-actief
Interessante retargetingmogelijkheden
Superspecifieke targetmogelijkheden

Wat is Google Display?

Google Display campagnes zijn campagnes waar je gebruikt maakt van banners. Dit kunnen banners zijn die je zelf upload maar het kunnen ook responsive banners zijn die je eenvoudig aanmaakt binnen de interface van het Google Display Netwerk. Naast het enorme bereik van het Display Netwerk zijn ook de doelgroepen die je kunt bereiken heel interessant. Je kunt mensen bereiken op type websites, op basis van hun interesse, omdat ze jouw website eerder hebben bezocht of omdat ze lijken op bezoekers / kopers van jouw website.

In welke fase van de buyer journey zet je Google Display in?

Google Display zijn push advertenties. Afhankelijk van de doelgroep die je kiest passen Display Ads doorgaans daarom het beste in een See fase. Het bereik van banners zijn gigantisch, perfect dus om latente behoeftes aan te wakkeren.

Google Display uitbesteden aan Woeler

Wij zullen je natuurlijk adviseren in de juiste budgettering. Dit budget geven wij uiteraard 100% uit. Hierin zijn wij erg transparant. Wij spreken daarnaast samen met jou haalbare doelstellingen af. Wij starten altijd met een scherpe en grondige analyse. Daarmee maken we je klip en klaar duidelijk waar jouw kansen liggen en hoe je die op de beste manier kunt benutten. Daarna gaan we over tot het echte werk om jou zo goed mogelijk te laten scoren. Dat is het opzetten van een aansprekende en nuttige campagne op diverse platformen en/of het veranderen van jouw website of webshop. Als de wijzigingen zijn doorgevoerd, monitoren we actief - en binnen een afgesproken periode - of er successen behaald worden. Zo nodig sturen we bij.

Wij zorgen voor meer online resultaat
Je ontvangt € 120,- gratis advertentiebudget
Wij zijn Google Partner

Succesvolle Display campagnes

98 sollicitaties in 4 maanden

Succesvolle online marketingstrategie voor het werven van personeel. Lees hier de hele case!

350.000 vertoningen voor nog geen euro per 1.000 vertoningen met Google Display Ads

Voor onze klant Thebalux hebben wij de focus gelegd op het bereiken van de juiste doelgroep en tevens het vergroten van de naamsbekendheid. Benieuwd hoe hoe wij dit hebben aangepakt? Je leest het hier!

Onze Google Display specialisten

Mark Kokkelkoren

Google specialist

Mark Kokkelkoren Google ads Woeler
Laurens in 't Veld

Google specialist

Laurens in 't Veld Google Ads Woeler
Maikel Purvis

Google specialist

Maikel Purvis Google Ads Woeler
Ben je benieuwd wat wij met Google Display voor jou kunnen betekenen?

Het maakt ons niet uit of je al Display campagnes hebt draaien of er voor het eerst mee wil beginnen. In beide gevallen kunnen wij jou adviseren ondersteund met data en uiteraard ook een passend voorstel doen.