Marketingmix webshops voor meer conversies | Woeler Alkmaar
Overige branches

In de loop der jaren hebben zich meerdere branches zich aangesloten bij Woeler dan alleen de woonbranche. Woeler werkt namelijk me een uniek trechtermodel die toepasbaar is voor meerdere type bedrijven.

Website-optimalisaties, SEO, het instellen van funnels en het optimaliseren ervan, uitgebreide tracking en retargeting, slimme marketing automation campagnes… Alles komt namelijk samen binnen de online marketingstrategie. En het leuke is... Wanneer alles goed ingesteld staat, zie je het effect meteen!

Afhankelijk van jouw type product of dienst vullen wij de gehele online marketingmix in en kijken wij welke kanalen en budgetten in de fases van de buyer journey ingezet moeten worden.

Ben je benieuwd welke resultaten wij boeken voor bijvoorbeeld webshops, B2B, merken of de hotellerie? Laat dan je gegevens achter en wij laten passende voorbeelden zien in een live demo.

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

De ideale marketingmix voor iedereen!

Google Ads

Met Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je hoger in Google komt zonder voor die positie te betalen. Wij kunnen jouw huidige posities meten en wij kunnen zowel "off page" als "on page" verbeteringen doorvoeren waardoor de posities ook verbeteren.

Facebook & Instagram

Naast aansprekende content op zowel Facebook als Instagram halen wij ook alles uit de kast om de best presterende campagnes op te zetten. Dit betekent dat wij advertenties zullen afstemmen op de doelgroep maar ook op het apparaat wat zij gebruiken en de plaatsing binnen de kanalen.

Marketing Automation

Maak marketing vele malen effectiever met Marketing Automation. Dankzij E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Website as a Service (WaaS)

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij je na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.

Statistieken in andere branches

Succesvolle businesscases

Onze klanten

Ben je benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.