Woonbranche

Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring in de woonbranche. Zo weten wij exact het zoekgedrag van nieuwe klanten en welke periodes voor jouw woonwinkel belangrijk zijn.

Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring de ideale marketingcocktail samengesteld. De inhoud en grootte stemmen wij volledig op jouw bedrijf af. Zo weet je exact wat je maandelijks van ons kan verwachten. Zelfs qua prijs aangezien deze altijd hetzelfde is. Geen verrassingen dus!

Wil je meer weten? Laat dan jouw gegevens achter!

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze diensten

Google Ads

Met Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf hoger in Google komt zonder voor die positie te betalen. Wij kunnen de huidige posities meten en wij kunnen zowel "off page" als "on page" verbeteringen doorvoeren waardoor de posities ook verbeteren.

Facebook & Instagram

Naast aansprekende content op zowel Facebook als Instagram halen wij ook alles uit de kast om de best presterende campagnes op te zetten. Dit betekent dat wij advertenties zullen afstemmen op de doelgroep maar ook op het apparaat wat zij gebruiken en de plaatsing binnen de kanalen.

Pinterest

Pinterest is ontzettend geschikt om producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien repinnen of direct bekijken op de website. Het grote voordeel van Pinterest is dat je mensen bereikt die al actief op zoek zijn naar bepaalde producten. Naast het vullen van borden zullen wij ook de Pinterest ads verzorgen. Dit betekent mensen heel gericht targetten en mensen retargetten die iets van jou hebben gepind!

Marketing Automation

Maak jouw marketing vele malen effectiever met Marketing Automation. Dankzij E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Website as a Service (WaaS)

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij je na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.

Statistieken uit de woonbranche

Succesvolle businesscases

Waardevolle offerteaanvragen met Facebook leadcampagnes

Wil je weten hoe wij door middel van een Facebook leadcampagne een stijging van het aantal online offerteaanvragen hebben gerealiseerd? Je leest het hier!

350.000 vertoningen voor nog geen euro per 1.000 vertoningen met Google Display Ads

Voor onze klant Thebalux hebben wij de focus gelegd op het bereiken van de juiste doelgroep en tevens het vergroten van de naamsbekendheid. Benieuwd hoe hoe wij dit hebben aangepakt? Je leest het hier!

Een greep uit onze woonklanten

Benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jouw bedrijf hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.