Marketingcocktail woonbranche voor meer bezoekers | Woeler Alkmaar
Het grootste online marketingbureau in de woonbranche

Zo een 10 jaar geleden keek Woeler eens goed in de spiegel. Waar zijn wij nou eigenlijk het beste in? Waar hebben we onze grootste successen behaald en welke klanten zijn het meest tevreden met ons? Daar bleken opvallend veel woongerelateerde klanten tussen te zitten. Vanaf dat moment besloten wij om een nieuw doel te stellen die inmiddels ruimschoots is behaald, namelijk: het grootste online marketingbureau in de woonbranche te worden.

Dat is gelukt doordat we een 2-0 voorsprong genieten en onderzoek hebben gedaan naar het koop- en zoekgedrag van de woonconsument. Wat Googelen consumenten wanneer zij op zoek zijn naar nieuw meubilair, vloer, keuken of een complete verbouwing? En waarom klikken ze dan op het linkje? En hoe zorg je er vervolgens voor dat ze op een website een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen? Wij weten het inmiddels en kunnen daarom spreken over een succesformule die we kunnen aantonen en bewijzen.

Ben je benieuwd welke resultaten wij boeken voor andere bedrijven uit de woonbranche? Laat dan je gegevens achter en wij laten het jou geheel vrijblijvend zien via een demo.

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze diensten

Google Ads

Met Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf hoger in Google komt zonder voor die positie te betalen. Wij kunnen de huidige posities meten en wij kunnen zowel "off page" als "on page" verbeteringen doorvoeren waardoor de posities ook verbeteren.

Facebook & Instagram

Naast aansprekende content op zowel Facebook als Instagram halen wij ook alles uit de kast om de best presterende campagnes op te zetten. Dit betekent dat wij advertenties zullen afstemmen op de doelgroep maar ook op het apparaat wat zij gebruiken en de plaatsing binnen de kanalen.

Pinterest

Pinterest is ontzettend geschikt om producten te showcasen. Mensen kunnen deze producten bovendien repinnen of direct bekijken op de website. Het grote voordeel van Pinterest is dat je mensen bereikt die al actief op zoek zijn naar bepaalde producten. Naast het vullen van borden zullen wij ook de Pinterest ads verzorgen. Dit betekent mensen heel gericht targetten en mensen retargetten die iets van jou hebben gepind!

Marketing Automation

Maak jouw marketing vele malen effectiever met Marketing Automation. Dankzij E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Website as a Service (WaaS)

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij je na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.

Statistieken uit de woonbranche

Ben je benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.