De marketingmix voor meer boekingen in jouw hotel | Woeler Alkmaar
Recreatie & Travel

Wij zijn 10 jaar geleden gestart met online en content marketing voor de reisbranche. Zo kunnen wij na 10 jaar zeggen de reisbranche en haar consument goed te kennen. Wij weten welke periodes het oriënteren begint als start van deze interessante customer journey. En natuurlijk kunnen wij oud boekers opnieuw benaderen of profielen van potentiële boekers dusdanig verrijken dat ze aanbiedingen op maat ontvangen. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring de ideale marketingcocktail samengesteld. De inhoud en grootte stemmen wij volledig op jouw bedrijf af. Zo weet je exact wat je maandelijks van ons kan verwachten. Zelfs qua prijs aangezien deze altijd hetzelfde is. Geen verrassingen dus!

Ben je benieuwd welke resultaten wij boeken voor andere bedrijven uit de travel branche? Laat je gegevens achter en wij laten het jou geheel vrijblijvend zien via een demo.

Jarenlange ervaring
Branche specialisten
Alles onder 1 dak
Vaste pricing per maand, geen verrassingen

Onze diensten

Google Ads

Met Google Advertising zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd vindbaar is op converterende zoekwoorden in combinatie met effectieve advertentieteksten! Ook zorgen wij voor veel bereik en exposure in de vorm van banners (Display) en directe conversies via Google Shopping.

Facebook & Instagram

Naast aansprekende content op zowel Facebook als Instagram halen wij ook alles uit de kast om de best presterende campagnes op te zetten. Dit betekent dat wij advertenties zullen afstemmen op de doelgroep maar ook op het apparaat wat zij gebruiken en de plaatsing binnen de kanalen.

Marketing Automation

Maak uw marketing vele malen effectiever met Marketing Automation. Dankzij E-mail Marketing Automation altijd de juiste boodschap, naar de juiste persoon en op het juiste moment.

Website as a Service (WaaS)

Wij durven gerust te stellen dat op het gebied van techniek, functies, service en transparantie onze WaaS dienst de beste oplossing biedt voor websites en webshops. Ons uitgangspunt voor WaaS is: de meest complete oplossing voor websites en webshops met een razendsnelle en veel voordeligere time to market dan alle huidige aanbieders, waarbij je na livegang geen extra kosten hoeft te maken omdat er iets simpels als een nieuwe pagina nodig is.

Statistieken uit de travelbranche

Een greep uit onze klanten

Ben je benieuwd welke marketingcocktail wij voor jou zouden samenstellen?

Marketing hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je kunt leunen op veel ervaring en veel data zoals wij dat kunnen. Wanneer wij daarnaast meer informatie van jou hebben, zoals Google Analytics toegang en bijvoorbeeld inzage in oudere campagnes, kunnen wij je bovendien exact vertellen wat wij voor jou kunnen realiseren en voor welke vaste prijs per maand.