Online marketing en social pakketten | Woeler

Professionele marketing voor iedere branche

Heeft u geen inspiratie of tijd om uw eigen Facebookpagina actueel te houden en gaan de Facebook innovaties u ook te snel? En/of wilt u beter gevonden worden op Google? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan van 1 van onderstaande pakketten. Wij hebben een team van 12 branche-marketeers voor u klaar staan!

  Basic Advanced Pro Voordeelpakket Adwords
FB pagina analyse 
Plan van Aanpak
Eigen branche-marketeer
Persoonlijke accountmanager 
Online marketing consultant    
   
Facebook retargeting 
Instagram advertising    
   
Facebook Advertising budget
€ 100,- p/mnd

€ 150,- p/mnd

€ 200,- p/mnd

€ 100,- p/mnd
 
Website / landingspagina analyse  Facebook advertising (los € 395,-)
Basic (1-2 ads/doelgroepen)

Advanced (2-4 ads/doelgroepen)

Pro (4-6 ads/doelgroepen)

Basic (1-2 ads/doelgroepen)
 
Contentpakket (los € 395,-)
3 berichten per week

4 berichten per week

5 berichten per week

3 berichten per week
 
science Created with Sketch. Advertising A/B testen 
Advertising finetunen & optimaliseren 
Rapportage
1x per maand

1x per 2 weken

1x per week

1x per maand

Google Adwords      

  € 595,-
per maand
€ 795,-
per maand
€ 995,-
per maand
(Basic + Adwords)
€ 820,-
per maand
€ 275,-
per maand

Intake & opstartkosten € 395,-
Optioneel: Re-styling van de FB pagina

offerte
aanvragen
offerte
aanvragen
offerte
aanvragen
offerte
aanvragen
offerte
aanvragen

Altijd in contact met uw doelgroep

Creëer nieuwe contactmomenten met de extra diensten van Woeler.

FB pagina analyse

Nadat wij beheerder zijn, zorgen wij dat wij uw pagina checken op geplaatste content, wat voor fans u nu heeft en of de bedrijfsinformatie voldoende is. Dit nemen wij vervolgens mee in de (nieuwe) strategie.

Plan van Aanpak

Onze samenwerking start met een intake. Uit deze intake vloeit een gedegen Plan van Aanpak met daarin de social media strategie en doelstellingen.

Eigen branche-marketeer

Gedurende de samenwerking heeft u 1 vast contactpersoon die u en uw bedrijf steeds beter zal kennen. Maar bij afwezigheid is er uiteraard een geschikte vervanger zodat u altijd verzekerd bent van onze dienstverlening.

Persoonlijke accountmanager

Uw accountmanager neemt gedurende de samenwerking periodiek contact met u op om uw tevredenheid met betrekking de dienst en de social media marketeer te polsen.

Online marketing consultant

Onze online marketingconsultant helpt u - indien nodig - graag met uw totale marketingstrategie. Zo kunnen wij samen met u de perfecte marketingmix samenstellen.

Facebook retargeting

Naast het bereiken van compleet nieuwe klanten, kunnen wij ook eerdere website-bezoekers nogmaals voor u bereiken. De kans op conversie van deze groep is vele malen groter!

Instagram advertising

Effectief uw doelgroep bereiken? Promoot uw merk met Facebook en/of Instagram advertising! Zo bent u altijd online aanwezig voor uw potentiële klanten.
Lees meer >

Facebook Advertising budget

In elk pakket krijgt u van ons Facebook ads budget. In het contentpakket zit 50 EUR om berichten te boosten, in de overige pakketten (met minimaal 100 EUR) gebruiken wij dit budget om tot de beste campagne(s) en advertenties te komen.

Website / landingspagina analyse

Een "zachte" landing is minstens zo belangrijk als een ijzersterke post op Facebook. Wij zullen daarom altijd kritisch kijken naar uw website en verbeteringen aandragen om zo meer uit de organische en betaalde posts te halen.

Facebook advertising (los € 395,-)

Adverteren via Facebook stelt u in staat heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken en helpt u daardoor ook bij het behalen van uw doelstellingen. Inclusief € 100,- ads budget!
Lees meer >

Contentpakket (los € 395,-)

Een foto-carrousel, een live-video, leuke stellingen, of een kijkje in uw keuken... Wij bedenken het allemaal! Content (maar ook mooie visuals) is key, daarom besteden wij hier veel tijd en aandacht aan. Inclusief € 50,- promotiebudget!
Lees meer >

Advertising A/B testen

Gezien alle mogelijkheden die Facebook biedt om het maximale uit advertising te halen, maken wij hier graag gebruik van. Zo testen wij meerdere doelgroepen, teksten en visuals om zo tot de perfecte ad-combinatie te komen.

Advertising finetunen & optimaliseren

Zelfs nadat wij diverse advertentie-opzetten tegen elkaar hebben getest, zullen wij uiteraard daarna ons uiterste best blijven doen om de best mogelijke resultaten te blijven behalen.

Rapportage

Periodiek ontvangt u van ons een rapportage die u direct inzicht geeft in de resultaten! De rapportage is een standaard onderdeel van onze social media strategy pakketten.
Lees meer >

Google Adwords

Wij zijn er zeker van dat wij uw bedrijf kunnen laten groeien door onze gespecialiseerde inzet van zoekmachinemarketing.
Lees meer >

Kies zelf uw social media kanalen

Met Woeler bent u altijd sterk vertegenwoordigd op social media! Niet alleen op Facebook, wij ontzorgen u op de sociale netwerken die bij uw merk passen.

  • Facebook

  • Twitter

  • Instagram

  • LinkedIn

  • YouTube

  • Pinterest

De resultaten met eigen ogen zien?