Centre Hotels | Woeler

Buitenlandse boekingen realiseren met een gedegen online dienst

 • Cpc € 0,05
  Websiteklikken


 • Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Gratis Quickscan

Verschillende succesvolle strategieën voor de Centre Hotels groep

Begin 2017 kwam Woeler in gesprek met Centrehotels; een drietal hotels beheerd door 1 Amsterdamse familie. De opdracht was duidelijk. Voor ieder hotel een unieke content strategie aan de voorkant en doelgerichte advertenties aan de achterkant met als doel zelf / eigen boekingen en traffic te creëren. En dan uiteraard ook internationaal. 

Het recreatieteam binnen Woeler had slechts enkele dagen nodig om de kosten per klik rond de 3-5 cent te krijgen. Zo werd er bij Hotel Citadel met 1 advertentie zelfs 1547 internationale websitebezoekers getrokken naar de website voor slechts € 50!

Zo blijkt de recreatieformule van Woeler vooral in Amsterdam uitzonderlijke pieken te maken. Alleen op de waddeneilanden genereren de campagnes evenveel traffic, boekingen en aanvragen. 

Naast de advertenties zijn wij ook aan de slag gegaan om per hotel een eigen uitstraling te creëren door ludieke social media content te plaatsen waarin er veel engagement wordt gezocht met (nieuwe) fans. 

Drie hotels worden vier!

De Amsterdamse familie voegt een vierde hotel toe aan hun concern, namelijk The Highland House. Een bijzonder boetiek-hotel middenin Amsterdam met kleurrijke kamers waarin er een dikke knipoog wordt gemaakt naar de geschiedenis van Amsterdam. Hier kreeg Woeler de opdracht om af te tellen naar de opening en veel naamsbekendheid te creëren onder de doelgroep. 

Door een goede combinatie van organisch en betaald worden de berichten nu door tienduizenden mensen per week gezien. Na een half jaar zijn dat er ruim 630.000 bij elkaar waarin we slechts € 50 advertentiebudget per maand nodig hadden om dit te realiseren. 

Inmiddels gaan we wegens succes het tweede jaar in met de Amsterdamse familie. 

Wat wij voor Centre Hotels hebben gedaan

 • Facebook: content & advertising

 • science Created with Sketch.

  Advertising A/B testen

 • Eigen branche-marketeer

 • Online marketing consultant